Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
myslim ze by bolo vhodne ten betablokator este raz prekonzultovat....ono aj ten moj je na busenie srdca......
Vlastne ja mam dobry tlak v normale, ale po to Propranole od UK doktora mi brutalne klesol a ked mi nas obvodak meral, tak povedal, ze mam velmi nizky tlak z toho Propranolu a dal mi Bisomerck, tak ja tomu uz nechapem. Ved on ma chcel zabit:-)))))
No ked som prisla od doktora domov, tak mi mama ukazala v taske ake ma lieky, take iste ako ja. Ona ma cely zivot problemy s tlakom, tak Bisomerck kombinuje este s nejakymi liekmi. Paradozne, ja mam nizky tlak, tak neviem........
Bola som v UK 3 roky, ale pred 3 tyzdnami som sa vratila domov. Moj priatel nezvladal byt bez domova:-( Myslim, ze si ten betablokator pojdem vymenit, to mi dal moj obvodak.....dobre ludkovia idem....
bisomerck je aj na liecbu vysokeho tlaku ,uziva ho moj manzel,preto sa ta pytam ci si nemala vysoky tlak pri tych stavoch
katka aj ty si v zahranici?
nepoznam ten tvoj liek,tak to bude skor nieco na ukludnenie jak ten moj rivotril bol.....na tom mojom betablokatore je napisane ze je to liek III.generacie.....ha ha ha,no ale podstatne pre mna je ze obsahuje ten serotonin ktory mi chyba.Tak koleginu z polska,vidis ja tu objavujem ludi zo slovenska.....
Prave ze ked som mala tento stav, tak som bola v UK a kym ma zobrali na radu, trak 5-6 hodin cakania, uz mi nic nebolo. Inak vidis to ma nikdy nenapadlo, pretoze ked osm potom chodila na vysetrenia, tak tlak som mala vzdy dobry, lenze to preto, ze vtedy mi nic nebolo, iba som sa trocha bala. Potom mi dali Betablokator Propranolol, ktory bol dokonca ako bolo pisane na letaku aj na uzkost a obavy, brala som 120mg denne asi mesiac a bola som taka plazova, ale vysadil mi ho slovensky doktor zo dna na den, pretoze mi stiahol neuveritelne tlak.
myslim ze zavisi aj od toho aky betablokator beriete,ja busenie srdca som nemala len palenie a skor pocit ze mi prestava byt.......moj betablokator ma hlavnu zlozku ten serotonin......nepocitujem zeby sa nejako bil z guajacuranom ale zato s rivotrilom to bola hroza.....hlava ma nehorazne z tej kombinacie bolela a to mi predpisala doktorka a ze ked ma tak hlava boli aj ibuprofen si mozem dat,tak som s nou rozviazala spolupracu....ja nechcem cely den len prespat....to su lieky na ukludnenie,nic nepomahaju len uspavaju
katka nemavala si pri tych stavoch neprijemnych aj tlak zvyseny?lebo ja som dosatla lieky kvoli tomu.ked som dostala zachvat paniky a uzkosti tlak mi vyletel na 200/115 a tep tiez naberal na vyskach.