Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Dobre tak si idem dat aj ten betablokator, teraz neviem ci mi kazal doktor si zobrat jeden alebo len polovicu. Nemam to napisane na krabicke, som ja teda motak:-))))))
Ja som mala kolegynu z Polska, velmi dobre dievca, volala sa Basa.
Monika, este som si rychlo precitala ten moj Betablokator Bisomerck, ale tne neobsahuje Serotonim, neviem, asi je to liek o nicom.
tak bardzo dobrze.....ja ovladam polsky jazyk od malicka ale pisat sa ucim cely zivot.......
katka ja som tiez dostala betablokatory ked som ochorel ana uzkost.a tiez mavam nizky tlak.je toakor na to ze to upravuje to busenie srdca a ukludnuje tosrdecnu cinnost takmi to bolo vysvetlene,skusala som to vysadit ,ale po troch dnoch mi znova zostalo zle tak uzivam teraz pol rano.nemsuis s abat dat si guajacuran.ten som uzivala ked som mala problemy s chrbticou,on mierne uvolnuje a potom ti svalstvo tak netuhne,je toslabucky liek skor na prirodnej baze takze ziadne zazraky to nerobi ale ani ziadne skody v tele.
Prajem Vam pekny den....idem do mesta a potom na podpisy zmluv, drzte palce:-)))))
ja mam betablokator hlavne kvoli tomu serotoninu,obsahuje serotol a tym mi dodava serotonin do tej mojej hlavicky....betablokatori su hlavne na proti fobiam,paradoxne ja fobiami netrpim.....nepoznam ten tvoj betablokator,bolo by treba si precitat zlozenie,ale myslim si ze kludne to mozes uzit
bardzo dobre
Monika mozem brat betablokator Bisomerck s Guajacuran???? Asi ano vsak, Guajacuran som si uz dala, len neviem ci si mam dat aj ten Bisomerck. Mam len pol tabletky rano, ale ja neviem, ja mam dost nizky tlak, tak neviem vlastne ani naco tie betablokatory su, je to len na busenie srdca?????
prosze bardzo,ktos zna polsky jenzyk....