Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ja som mala asi stastie na internistu,ja som mu vyklopila ak emam problemy on sam mi hned povedal ze vy nemat eproblem so srdieckom vy mate uzkost v sebe a paniku.to je problem ,ktory treba riesit trochu inak.vlastne som mu povdacna z ema z toho dostal,aj ked ni epriamo on ale on mi otvoril oci a ja som sa ukludnila ze nemam po infarkte a ani ziadnu srdecnu vadu.
aj ja by som na katkinom mieste zasla na interne,no ale ten jej zase nepredpise vhodne lieky na uzkost.....
a myslim si ze obvodak by ani nemal taketo lieky predpisovat.ja by som sa na tvojom mieste vypytala na interne vysetrenie.nech odborny lekar povie svoj nazor,ten tomu urcite rozumie viac ako obvodak.
katka a ten tvoj obvodak vie ze trpis takymi stavmi.......ak to nevie moze ti aj zle narobit........niektore lieky mozu pohorsit tej uzkosti....
byvam z toho otapnuta a unavena,lebo je to ako ked nasilu spomalujes motor dolu kopcom.
Propanolol asi mesiac a dnes prvykrat Bisomerck, ale pojdem naspat doktorovi nech to pozrie.
tlak reaguje na mnoho veci,len horsie je,ze ked raz zacnes uzivat lieky na tlka tak s aich uz nezbavis,ako ja.a pri tom mam tlak nizky uz vyse roka.normalne mavam tlak teraz 95/58 max 105/65
ten tlak vsak nemusi suvisiet s liekmi ale zo zmenou prostredia aj kamatka ked sa vratila z ameriky mala problemy s tlakom.....
a ako dlho uzivas ten liek?lebo ja mam tiez tlak velmi nizky,ale uzivam uz druhy ci treti rok tabletky a ked ich vysadim tak mije super tak asi tridni a potom to uz citim.teraz mi ich chce vymenit doktor,tak uvidim co to bude.na zaciatku som uzivala vacsie davky a teraz uz len taku detsku 1/2 z najnizsej,takze uz s aneda mensia davka z tohoto mojho lieku brat.a povedal mi ze vysadit uplne mi to neodporuca.tak neviem .