Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

43

treba si najst dobreho lekara,je kopec zien ktore su tehotne a dosatli uzkost alebo kopec zien ktore maju uzkost a zosatli tehostne,su lieky,kotre mozes brat aj pocas tehotenstva a nijako neublizizs svojmu babatku.treba len lekarovi doverovat.ja viem z eje to tazke,lebo u nas je problem najst lekara,ktoremu s ada doverovat ale na statsie su tu aj taki.ak ka nechces brat lieky tak potom zvolit inu cestu,ktore je dlhsia ale ucinejsia.najdi si dobreho psychologa a ten ti odporuci sposoby liecby.ja viem z es ami lahko radi ,ked som mala to stastie anasla som takych lekarov.al emala som saatsie aj v tom z esom mala moznsot vsetky tie moznosti vyskusat.mozno som bola uz tak zufala ze som si povedala bud alebo.

samko r.

Čo sa týka zeleného čaju, má jednu zvláštnosť. Lúhovaný do 3 minút je ukľudňujúci a teda môže znižovať TK. Lúhovaný nad 3 minúty viac je povzbudivý a teda môže, resp. zvyšuje TK!

monika9

pozri je to na tebe ale po mesiaci ti iste ta choroba nezmizne.....je napisane ze najskor po 3 mesiacoch liecby,po mesiaci by malo dojst len k mensej naprave....ak chces babo to treba prekonzultovat s doktorom pretoze existuju AD ktore sa daju brat aj pocat tehotenstva......

lea

takže mi radíte vrátiť sa k SEroxatu? trochu sa to bojím brať aj preto lebo chceme aj bábo,ale neviem keď budem mať takéto stavy tak by mu to viac ublížilo...ja sama už neviem ako ďalej už mám niekedy pocit že sa z toho všetkého zbláznim...a ešte keď som ho brala tak mi búšilo srdce ale nie veľmi...aj teraz mi búši aj keď ho neberiem...bojím sa neviem čo robiť ..hlavne by som už chcela žiť normálne bez úzkostí atešiť sa aj z maličkostí

monika9

to si dobre neurobila ked si ho vysadila bez nahradi,tato choroba ma dlhsiu liecbu minimalne 3-4 mesiace.......ja od kedy beriem ten serotonin mi je lepsie,keby som brala len rivotril a jemu podobne veci to by ma asi nikdy nebolo vyliecilo len tlmilo....

43

niekto to zvladne bez AD niekto nie.najhorsi eje ze po mesiaci to nezistis ci ti pomohli,lebo to trva aj tri mesiace kym sa v tele zacne zas etvorit dosatok hormonu.ale ak s arozhodnes nebrat tie lieky,tak musis obetovat zo svojho casu na ine aktivity a inymi sposobmi najst harmoniu v tele i v dusi

monika9

ja mam predpisany rivotril,je to benzodiazepan a je to v podstate ukludnujuci liek a hlavne navykovy.Mne moc dobre v poslednom case nerobil,hlava ma strasne po nom bolela tak som ho vysadila a nahradila guajacuranom......

lea

AHojte prosím poraĎte mi asi rok smo mala úzkotné stavy a tak som sa rozhodla ísť k psychiatrovi,aj keď som z toho nebola našdšená a trápilo ma aj to že tam idem pretože som si nikdy nemyslela že ho niekedy budem potrebovať on mi určil úzkostno depresívnu poruchu a dal mi liek Seroxat asi mesiac som ho užívala, a potom som ho vysadila pretože som v tom nevydela nejakú zmenu, trochu sa mi polepšilo to áno ale fakt len o trošičku tak som ho vysadila pretože som v tom nevidela zmysel to užívať, ale teraz sa mi to ako kebz tie stavy vracali a bojím sa nechcem sa vrátiť k liekom ...PORAĎTE PROSIM

dada

ahoj sunnie.kolko dlho trpis tym stavom?beries len Lexaurin?ja beriem uz rok Neurol a nic,stale my je nafigu,ale hlavne vtedy,ked ma moj priatel vytoci do extremu.ale aj ked je klud,mam v sebe napatie.myslim si ze som dost zablokovana.presla som dost velkym peklom,a bohuzial zanechalo to stopy.aj ja by som chcela aby to uz skoncilo,aby my uz bolo fajn ale neviem kedy to bude.mozno ako to namna prislo,tak to hadam aj samo odide.veru ako si napisala,nech ta hnusna choroba skonci.lebo nie je nic horsie,ako naburana psychika.hlavu hore!!!!!!!!!!!

monika9

lebo zeleny caj prudko znizuje tlak,ja som ho pila tiez Nativu.....pomahal mi zo zaciatku lebo obsahuje vela antioxidantov ale uz ho nepijem,nejako som ho prestala pit ani neviem preco asi ze bol dost drahy.....a este ja mam rada bublinky....teraz pijem magnesiu mineralky ale na litre,mne sa od tych liekov robi sucho v ustach ale ja som vzdy vela mineralky pila....