Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
MONIKA no dobre a výsledok? budeš chodiť na terapie? A včerajšia pracovná večera ako dopadla (resp.konala sa vôbec)?
caute,ja som dneska bola u noveho psychiatra......bol to uplne iny pristup aj cele sedenie ako u mojej predchadzajucej psychiatricky nakolko toto je aj psychoanalityk.......skumal dost moje emocie,dectvo atd....zvlastne ze ma u neho hlava nebolela.....povedal ze tie lieky ma nikdy nevyliecia ze to sa liekmi neda vyliecit len ako tak dat do rovnovahy,ze by som mala chodit na terapie pretoze je to nezvladnute emocne napatie a este vela hovoril ale celkom rozumne....podstata toho je ze to vsetko treba odblokovat,pomoct podvedomiu atd.....nekazal mi ziadny rivotril ani lexarin alebo neurol,len vo velmi nutnych pripadoch,ten betablokator mam brat nadalej aj guajacuran mozem ak si myslim ze mi pomaha....
sunnie - jaq som si trufla odist, pretoze moje stavy na somovrazdu sa stale viac priblizovali a bola som taka zufala, ze som robila sialene veci. Az ked som v Londyne stala po 6 rokoch opat na stanici, tak som kricala vo vnutri a vravela som si boze co tu robim....ale vies co,mne to pomohlo, lebo som tam nikoho nepoznala a aj ked mi bolo zle, tak som sa mohla vyhovorit na zaludok a podobne veci. Dobre vsetci idem, pridem az v sobotu vecer, zaplatila som si 3-4 dnovy pobyt v tattrach, vsetko je nalozene v aute, drzte sa. Kabelku mam plnu liekov, dufam,ze mi bude dobre.....papa
večer posledná, ráno prvá? to čo má znamenať? tak dnes to mám +menštruácia, tak radšej vám ani nehovorím, ako mi je...idem volať tej novej psychiatričke, či ma teda zoberie, alebo či bude taká láskavá a predpíše mi aspoň lieky, ktoré mi od utorka nevydržia...
KATKA30 tak veď ja mám aj panickú aj úzkostnú poruchu a pri tej je normálne, že ti je ráno príšerne zle, hlavne v takej akútnej fáze, v akej ja teraz istotne som.. už nech som z nej preč, akokoľvek, panečky... MILOŠ cvičím, jem rybí olej, študujem si o tom a prd... len mi je horšie, ja necháááápem a zúfam zasa...
tak priatelia ja som po ďalšom katastrofálnom dni. ADULIK snažím sa to pripísať predmenštruačnému syndrómu, takže uvidíme, keĎ prejde. Dnes som si sama zvýšila dávku o polovicu, resp. doktorka, ktorá mi robí akupresúru povedala, že to nie je normálna liečba a že keĎ je tá moja blbá psychiatrička stále preč, tak že ona mi jednoznačne radí to zvýšiť. Tak som poslúchla. Krátko po akupresúre som mala v obchode atak a odvtedy mám takú príšernú derealizáciu a úzkosť, že sa idem zblázniť. Asi na tú akupresúru už nepôjdem... ona síce tvrdí, že ublížiť to rozhodne nemôže, ale podľa mňa mi to rozhodne nepomáha a je mi potom stále horšie... no jak ja budem ďalej fungovať neviem... normálne mám obavy, že skončím v nemocnici napokon...
Dnes som sa nejak moc rozpisala, sorry, prajem vsetkym dobru noc :-)
Milos, tato choroba nam berie sebavedomie pretoze pretoze mozes mat pochybnosti ci nieco zvladnes ked sa citis zle a na niektore veci si uz v takom stave proste netrufas, chyta ta aj z beznych veci stres a o tom to cele je - hlavicka makovicka KO. Viem to pochopit aj ked taky extrem som este nezazila ze by som sa bala niekomu zavolat. Ja som dost spolocenska, ale ked ma chytia psychostavy tak mne napriklad nevyhovuju sluzobky, firemne akcie a prednasku pred 100 ludmi si tiez neviem dost dobre predstavit. Ale zatial nemam strach z ludi alebo nakupovania a tak.
Ahojte vsetci, TANA, inac ja som pred menstruaciou asi tyzden uplne mimo, tolko neurolu niekedy nezjemz mesiac, ako v ten tyzden...neviem,preco...RENAL, tiez som zacinala skoro pred 5 rokmi seroxatom a rivotrilom, brala som ho len zo zaciatku,je na ukludnenie, spinkanie...potomtiho mozno neskor, ked zeberu AD nebude treba...LEA,prepac za to, co napisem, ale asi kazdy z nas tu nikdy nechcel skoncit u psychiatra, no mam obavy, ze bez liekov toto neprejde, no bola by som rada, keby ze sa mylim...idem nieco citat...tak potom dobru, zdravim ludi z mimo slovenska...dobru...
Lea, nemyslim ze ti to bez liekov prejde. Ja som to povazovala tiez za krajne riesenie, ale radsej budem na liekoch a (relativne) ok ako bez nich neschopna existovat. Chyba nam proste v mozocku urcita latka a tu len chemia nahradi. Bez liekov sa z toho podla mna nedostanes, mozno sa budes citit stale horsie, tazko povedat. Nezanedbaj to, o to horsie sa budes dostavat do normalu.