Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Neurol mám obmedziť ako sa bude dať, takže ostanem pri tom guaracujane či ako sa to volá, aj ked sa mi vidí, že mi to nič nerobí... magnézium je lepšie. Inak hovorila mi, že ten sertlin je dobrý, že ten mi dá ak mi ani toto nezaberie... MOnika aj tebe to tuším včera dal ten doktor si vravela, nie?
Emma sa nejako vytratila,snad je v pohode....
Ahojte, vsetci, MILOS som rada, ze to tak beries, tak stastnu cestu do tej BA, inac odkial si...idem uckat, tak prijemny dnik zatiaal, inac TANI, tak to ti verim s tym bruskom, hoci mna neboli brusko , len mi je nanaic...idem ucit, tak zatial...inac EMMU tu dlho nebolo vidiet...pppapapaaa
ale kde by mi lieky zabrali,ved aj mne byva zle ale ja rychlo nieco zacnem robit a zabudnem na ten pocit.......lieky len trocha zaberaju,stale musim predychavat....ten neurol by mal zabrat aj na menstruaciu aj guajacuran,uvolnuje svalstvo.......
Monika a brucho ma bolí z menštruácie :)))
Monika pravdu máš :) veru hej, len tebe už lieky zaberajú, tak ti je lepšie a ľahšie sa hovorí... no ale hlavná vec baby- zobrala ma, juchúúú, tak sa teším, že až. Perfektná baba to je, hneď mi aj dýchacie cvičenie poradila a že mám pokračovať v terapii, okamžite mi zvýšila dávku, že to mám hrozne málo a tiež povedala, že osobne by volila iné lieky, ale aby a to nenaťahovalo, tak skúsime tieto zvýšiť. Do 2 týždňov by mali výrazne zabrať
Dobre rano vam prajem :) Tani som zvedava ako pochodis, Veve drzim palce, Monika - pravdu maaas ;)
tanicka ty si si nejako moc zobrala tu chorobu do hlavicky a nie a nie ju odtial dostat,moc sa nad tym zamyslas....rob aj nieco ine ja neviem navar alebo co,uvidis pojde to.........to brucho ta boli zo stresu,nieco ta rano stresuje ale podla mna to ze tvoja prva myslienka je ze jezisi rano zase mi bude zle.......ja to poznam doverne,aj ja som sa tak budila a ked som isla spat som az triasla od strachu ze ma to zase chyti....tak toto som uz vypudila z mojej hlavy aj ked ma to prepadne tato myslienka tak rychlo bud skocim do sprchy alebo hocico zacnem robit,najhorsie nic nerobit a prepadnut tomu stavu....potom ta to celu pohlti na cely den........
Tak ešte raz... lebo čas plynie pomaly, neviem načo som tak skoro vstala... zviera ma takú úzkosť, až som si dala polku neurolu... tak idem,držte sa aj vy dnes
Tak dobré ráno, asi ešte všetci spíte. Ja už čakám na otca, ktorý ma ide odviesť tej psychiatričke novej (ktorá ma pravdepodobne pošle tej starej... to vám ani nejdem vysvetľovať celú túto trápnu story), tak vám píšem na skrátenie času. Samozrejme mi je blbo,brucho ma bolí ako koňa, najradšej by som sa bachla do postele... no ale už vydržím hádam, keď som hore... Ale keď prídem domov - iste pohádaná s niektorou doktorou alebo sestričkou, lebo už mi lezú na nervy s tou svojou dôležitosťou - tak si pospinkám :)