Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
EMMI teším, to som rada. Tak napokon to SJW zabralo?
ahojte, len vam chcem povedat ze aj dnes mi bolo celkom fajn. nehovorim ze som vobec nemala strach ale myslim ze mi je uz aj o 50% lepsie ako mi bolo. ten strach uz vobec nie je taky velky.dokonca sa pristihnem pri tom ze sa nicoho nebojim a je mi fajn. len ked som sama tak ma ece prepadne taky strach ale uz to vobec neni take ako na zaciatkt. verim ze sa z toho dostanem a dufam ze aj vy :o)
ahoj zuzki12345.s tou chrbticou mam problemy uz davno asi 22rokov.neurolog sa ma pytal,ci som robila v bani a to som mala vtedy 31 rokov.mna bolia aj krc.stavce na dotyk a v zadu spodok lebky.nehovorim ze v tom nezohrava svoju ulohu aj psychika,viem ze ju mam naburanu.to je jedno s druhym a este mam aj taku robotu,kde mam hlavu stale zohnutu.pripadam si ako pstros.musi byt aj trochu srandy nie?ale co mozem s urcitostou povedat ze viac tam zohrava rolu psychika.dufam ze nad tym raz zvitazim.nedam sa porazit!!!
Tanicka poslala som ti email.
IKAN som si čítala, ale to sa mi zdalo jednak fakt drahé a jednak nie celkom na moje problémy... však uvidíme
Tani a ten ikan s si čítala?
na peniaze už kašlem v tomto smere... jasné, že mi to nepoškodí - nebolo tam písané, že by sa to nemalo piť keď beriem AD, tak dúfam, že to bude ok... dám vedieť :)
Tani myslím že poškodiť ti to nemôže a peniaze vyhodíme na väčšie blbosti,bola by som hrozne rada,keby sa ti stav zlepšil
Dadi,možno to ani nieje krčná chrbtica.Ja som tiež chodila domov z práce ako mátoha stále ma bolievala hlava a dávala som príčinu na krčnú chrbticu.Potom ma v jeden pekný deň doma kleplo,musela som ísť na pohotovosť a poslali ma na CT.Nemohli mi však do žíl napichnúť kontrastnú látku,tak mi CT spravili len po krčnú chrbticu a ta bola údajne OK.Nebolo dňa aby som nejedla Ibalgin a hlava sa mi točila od rána do večera a do toho úzkostné stavy,bola som zrela do blázninca.Už asi mesiac sa cítim OK a prestala aj bolesť "krčnej chrbtice"myslím že ta tvoja hlava bude v spojitosti s tvojím stavom ale nie som lekár len hovorím z vlastnej skúsenosti.Myslím že u každého nastane zmena k lepšiemu aj keď pomaličky.Neviem ako dlho si bola bez práce,alebo prečo si zmenila zamestnanie,ale aj to mohlo mať vplyv na tvoju psychiku Dadi drž sa a prajem všetkým veľa veľa zdravia
MILOŠ chýbaš mi tu!