Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Vďaka Alex, už som si tu začínala pripadať ako dáky vyvrheľ. No ja verím tomu, že sa táto choroba dá zvládnuť a som smutná, keď niekto nenapreduje, keď to má vo svojich rukách.
Mišiačik, kedysi si písal, že v práci ti spôsobovala problémy jedna osoba. Chcem ti len povedať, že to nebola tá osoba, ale tvoje myšlienky o nej, čo ti robilo problém. Keď sa vrátiš do práce, skús zmeniť svoje myšlienky o nej. Povedz si napríklad, že je to jej problém, čo robí a hovorí. Aby si sa nedostal tam , kde si bol predtým. Ak sa ti to podarí, uvidíš, že ti bude fajn a na zlé chvíle budeš aj ty už len spomínať. Drž sa.
zuzanka65, velmi sa mi páčil tvoj príspevok. súhlasím s tebou a osvedčuje sa mi posledné týzdne to o čom píšeš. nie je to lahké, ale ide to. a čo je hlavné, funguje to! len treba na sebe pracovať. sebalútosť velmi ubíja-to je smer ktorým som sa dlhý čas uberal a bolo to stále horšie. všetko je o myslení. lieky sú barličky, terapia je pomocná ruka, ale vaše myslenie-to je sila ktorá vás može oslobodiť. a ako písala zuzanka, univerzálny návod neexistuje, pretože každý sme iný aj ked v podstate máme rovnaký problém
Lenka, hovoríš mi zo srdca.
Možno aj tá nehoda ti dala tú silu. Myslela som na teba, keď si o tom písala, prišlo mi to tak, akoby ťa to mohlo posunúť ďalej. Hlavne, že sa to dobre skončilo a nikomu sa nič vážne nestalo. Prajem ti všetko dobré.
tanicka co by som pre teba neurobil :)
zuzka ma to vyznam.urcite.aj ked je to stale o tom istom.cital som si aj diskusie dozadu.co je s tymi ludmi co niekedy prispievali?vyzdraveli?urcite.
velmi vela ludi sa tu vystriedalo.
akurat milos ostal od zaciatku.na zaciatku tiez pisal o atakoch a ako mu bolo zle a teraz na to len spomina :)
je to pre vas resp.nas vyzva.
vsetko je to o tom istom.budeme sem pisat ked nam bude zle prispeju ludia aby nas utesili a pridu dni ked uz bude stale len dobre a uz len raz za cas sem zavitame aby sme zas mi niekoho utesili a odovzdali mu skusenosti(ako napr.zuzka,inka,milos a ost ktory to uz maju za sebou)
tento tyzden som posledny tyzden doma a uz sa aj tesim do prace :)
Drzte sa.
Ahojte, vsetkych zdravim, nieco sa vo mne lame, neviem ale po siedmych rokoch boja pocitujem,ze mam silu zvitazit sama nad sebou. Dostala som kvetiax na vecer 25 mg aby sa mi lepsie spalo, ale dala som si ho len dva krat a bojujem sama, pijem cajiky na ukludnenie, zmenila som postoje, navyky, snazim sa brat vsetko s nadhladom a sama nad sebou vytazim, az ked som padla na same dno, asi pred tym rokom, vtedy sa vo mne nieco udialo. Stale viac a viac citim, ze mam moc nad mojimi myslienkami a nie ony nado mnou. Vsetko, co som prezila asi malo svoj zmysel. Nikdy som neverila, ze najdem v sebe takuto silu, dufam ze ju budem stale viac a viac rozvijat. Aj ked posledne dva tyzdne neboli lahke, stale viem fungovat a dokonca sa tesim na vsetko, co ma caka, tj. ako sama sebe dokazem, ze sa to da!
Ahojte, tento článok ma oslovil, tak ho posúvam dalej: modroocka.hlava.sk
pekný večer všetkým :)
Ja tu vôbec nechcem rozbíjať toto fórum. Niekedy sa mi zdá, že to vôbec nemá význam. Tak len bojujte ďalej.
Sunnie, ja keď pozitívne myslím, tak ma atak nechytí, no to je len moja skúsenosť. Viem, že je to ťažké.
Tánička, teším sa, že máš komu hovoriť o tom, že ti je dobre. Ak si zlé pocity nechávaš len na fórum, asi to má pre teba význam. A čo keby si sa ich vzdala a potešila niekoho na fóre a tým aj seba?
S niektorými som na maily a občas sem nazriem :) KATKAXXX ty mi napíš mail prosím, niekde tu nižšie je moja adresa, pá