Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

lencok1

adulik neboj sa, ono sa to zvykne vracat,ja som mala atak pred dvoma tyzdnami po dlhej dobe a zvladla som ho...neskusila si cvict jogu? napr. mne to velmi pomaha, pretoze tym cvicenim a natahovanim mi lepsie prudi krv v tele, naucila som sa dychat hlboko do bruska a tym padom mam lepsie okyslicene cele telo a hlavne mozog, co je pre nas velmi dolezite. My s PP zvykneme dychat velmi povrchne a nielen my, pretoze vacsina ludi tak dycha a to je velmi zle. Casto som mavala aj velmi stuhnutu siju z uzkosti, odkedy cvicim jogu, je to neporovnatelne. Musim skonstatovat , ze uzasne vplyva na moju dusu a telo. Aj pomocou nej sa dokazem pasovat s tym, co sa mi pred dvoma tyzdnami prihodilo. Kazde rano a na obed si 5x krat precvicim pozdrav slnku a je mi podstatne lepsie!

alexx_le

Adulik, nevid veci čierne ked sa ti to zhoršilo. bol som na tom rovnako ako ty teraz asi pred dvoma tyzdnami ked sa mi to zhoršilo a bolo to dosť silné. tiež som sa nad tým trápil a bál sa že na to nestačím. ale ked som sa k tomu znovu postavil tvárou, ide to a dalej sa to zlepšuje. zhoršenia sú prechodné a dočasné. možno príde dalšie, ale každým dalším atakom sa učím lepšie to zvládať, takže to nie je zbytočné. bude len lepšie :)

sunnie

Zuzi, asi by sme sa tu mali predsa len skor povzbudzovat. Lenze presne ako tu niekto pisal, na dobre mas ludi okolo seba ale s problemami ich nechces otravovat tak sa radsej vyzalujes na fore :) ale asi to nie je spravne. Ja zatial mozem napisat: Urobila som to a to, necitim sa sice o moc lepšie, nie je to v pohode, ale budem skúšať ďalej :)))) Prajem vsetkym krasny slnecny den.

mariaj

Kontakt na liecitelku 031/7845488,volat po 20 00 hod,okrem soboty.Treba sa objednat.Je z Pustych Ulan /pri Sladkovicove.Na mna plati,ako si podla prispevku zo vcerajska/17.11.08/mozete pozriet -V zdravom tele,zdravy duch-.Na niekoho plati zmena myslenia.Ale o sebe mozem povedat,ze ked mi niekto dava najavo,aka som neschopacka,ked sa z toho neviem dostat zmenou myslenia,tak mi doslova ublizuje.Zvyknem vtedy povedat,ze ked bude mat teplotu,nech si pomysli,ze ju nema a on ju uz nebude mat,a potom nech tak dobre spravne mysli dalej,a potom teplotu uz nikdy nedostane.Ze za to spravne myslenie,co vie tak vyborne liecit este niekto nedostal nobelovu cenu za pokrok v psychiatrii mi je cudne.

zuzanka65

Adulik, neobťažuješ, myslím, že máš iba obyčajný strach, že sa to vráti. To je fajn, že už ti bolo dobre, ale netráp sa, že sa to vracia na začiatok. Tá choroba tu je, môže sa vrátiť, no keď si ju už raz zvládla, zvládneš to znovu, veď vieš ako na to. To len strach, náš najväčší nepriateľ, s nami robí tieto čudné veci, keď sa zlé myšlienky vracajú a prichádzajú pochybnosti. S tým zvýšením dávok sa netráp, ak je to potrebné. Veď to môže byť len dočasné, aby si sa dostala z najhoršieho a potom, neskôr, môžeš fungovať aj bez liekov, uvidíš.
Fórum asi ozaj nie je najlepšie miesto na riešenie niektorých problémov. Mám pocit, že by to niekedy chcelo ísť viac do hĺbky a to asi veľa ľudí nechce. Tak to nechajme tak. Prajem pekný deň.

ooo/táňa

ADULÍK prosím ak tu budeš, napíš mi na mail, včera som na to zabudla... ale rada by som s tebou písala naďalej a nech to teda nemusia čítať všetci :) moja adresa: tatiana_f@centrum.sk, všetkých zdravím, držte sa

adulik

Dobre ranko vsetkym, ALEXX neviem, kde a co je pricinou...no, dakujem za drzanie palcekov, aj ja tomu chcem prist na koren, ver mi...je mi velmi luto, ze msa tu posledne dni stazujem, predtym som to casto nerobila, no bolo to tym, ze som sa mala dobre...no posledne 3 dni, je to, akoby sa to vsetko zacalo vracat niekde, kde som bola na zaciatku...na dno, no neviem, a nechcem vas tu tym stazovanim obtazovat...dnes pooobede idem po dlhej dobe za svojou psychoterapeutkov, tak uvidime, ale do telefonu sa vyjadrila v zmysle zvysenia davok,neviem...dakujem za pochopenie

misiak

dobre ranko.
lencok presne tak.to sa mi paci :)
aj ja uz sa tesim do prace.ved 2 a pol mesiaca doma je dlha doba :) za chvilu si idem pre zuby :D
pekne zacina pondelok a to sa mi paci.presne tak lencok ako hovoris :)
zatial sa majte.zelam pekny dnik