Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
myslenie-nemyslenie, jedna vec je u mna fakt,od stvrtka co som bola u terapeuta sa citim neporovnatelne lepsie a aj viem preco. nastal u mna dalsi posun v MYSLENI a sice v tom, ze sme si to spolocne vsetko tak zosumarizovali a ulozila som si tie veci pekne v hlave a prestala mat ten pocit ze je so mnou nieco strasne v neporiadku alebo ze som divna alebo ina od ostatnych a nasledny pocit viny/menejcennosti. nebudem to opisovat do detailov, ale viete zhruba co myslim. odvtedy mi bolo o 80% lepsie. vcera/predvcerom ma zacali sem tam napadat hluposti typu boze moj, a co ked to nie je tym prostredim v ktorom som zila a tym co sa okolo mna dialo ale je to moja chyba? a nasledne hrozny pocit z toho celeho a hadajte co sa stalo :) no co by sa mohlo stat - jasne ze mi dnes bolo horsie :)) a kto za to moze? :) ja :D nehovorim ze je to taketo jednoduche vzdy, nehovorim tiez ze to zlepsenie/zhorsenie zavisi priamo od toho co som napisala ale je to urcite jedna z veci ktore som postrehla. mam v sebe rozne bloky co sa tyka nazorov. este stale. rozmyslam cierno-bielo. bud tak alebo tak. mam to z domu a z vychovy a som si toho vedoma. u nas doma sa odmalicky hadzali ludia do roznych "vriec" s oznaceniami ten je taky alebo hentaky a ma taku alebo taku vadu. a samozrejme ze tieto nazory som aplikovala aj sama na sebe. napr v zmysle - co to citim za hroznu vec, toto by som nemala citit lebo je to zle. alebo toto a toto by som teraz mala citit lebo sa to patri. proste chyba. cim viac sa od tohto systemu vzdialujem tym mi je lepsie.
ahojte, Tani neprestan prispievat, vystazuj sa ak citis ze to potrebujes, ale nie je to dobre prehanat lebo sa potom akoby sama seba presviedcas o tom, tym ze to este aj pises a tak sa v tom utvrdzujes a programujes si to este viac do hlavy.. napisem ti mailik :)
Domulik,SEDATIF PC som skusala,mne bolo po nom horsie.Mojej znamej vsak bolo lepsie.Neostava Ti nic,len to vyskusat na sebe.Je to homeopaticky liek.
Prispevok patril Zuzke65.
Kazdy je iny,rozpravame o tom istom.Ja som pisala o sebe,co plati na mna,ale,ak si si vsimla,pisala som aj otom,ze niekomu pomaha zmena myslenia.Dodavam,zesi myslim,ze moze pomoct aj joga,hudba,cielena psychoterapia.Kazdy musi odskusat,co pasuje jemu.Moj vcerajsi prispevok bol o tom a pre tych,ktori mozu mat fyzicke potiaze a horeuvedene im nepomaha.Stretavam sa s tym,ze mi ludia hovoria,ako mam rozmyslat.Treba zvazovat,co komu vnucovat/nehovorim o Tebe,je to pre podporu tych,ktorym pozitivne myslenie a ine nepomahaju,alebo len ciastocne/.Moja doktorka mi nastastie premenu myslenia nevnucuje ani netvrdi,ze je to vyborne.Inak by uz asi otvorila sukromie a vsetkych to ucila.A pekne za to cvakala.Po reakcii na moj prispevok,si myslim,ze ma za neschopacku pokladas.
zuzanka vcera si mala uplne skvely prispevok,velmi sa mi to pacilo ako si to napisala.
viete dievčata,tu nejde o to ,že sa stažujete stale,ved aj ja som s astažovala ked mi bolo najhoršie.ved komu s auž postažovat ked nie tu na tomto fore.a aj tu chorobu si treba pripustit,pokial ju nebudete akceptovat ,nebudete vediet co vam je ,nebudete vediet ani ako ju odstranit.to treba ako prvorade.ak su myslienky stale dookola o tom boze ako mi je dnes hrozne,a kedy to uz prejde a urcite s azblaznim a pod,tak to neprejde.je to ako ked vraveli niekedy ze choroby si dokazeme tolko nahrnut ,kolko o nej rozpravame.posatzovat s a,to ano ale povedat a prehodit list,zaoberat s ainymi myslienkami.ani o tom ze nas vcera hlava bolela nehovorime cely tyzden.ale asi ludia nestoja o taketo rady,o rady,ktore nam pomohli skutocne sa uzdravit.
anabel: ahoj citala som si tvoje prispevky a zistila som ze sme an tom uplne rovnako. tie pocity na odpadnutie a proste setko...aj ja sa to snazim predychavat a vzdy to aj predycham ale ten neznesitelne h nusny pocit.. jaj :o(a to len ked som sama (doma, v praci, vonku, na zastavke...)ale ked som s niekym znamim tak je to ok. pretoze mam taku istotu pri nom ze keby sa nieco stalo tak som tam neni sama.
zuzana12345: ahoj mne bolo dnes v noci tiez tak hrozne ako tebe vcera. Pekne som zaspala a okolo 2 som sa zobudila a tiez ma uplne brucho bolelo triasla som sa, navaly tepla... no hroza. dala som si guajacuran a myslim ze mi to trosku pomohlo lebo som potom zaspala. no ale katastrofa. este ani v noci nemame pokoj.
Ale, tu niekto mieša hrušky s jabĺčkami. Na teplotu paralen. Na psychické poruchy všetko, čo pomáha v rámci psychických hcorôb. Od AD, cez jogu, iné fyzické cvičenia, pracovnú terapiu, relaxáciu, výživu a samozrejme pozitívne myslenie.
Ja si nemyslím, že je niekto neschopák. Kto toto napíše, asi sa tak ozaj cíti. Žeby trafená hus? Alebo : Si tým, čo myslíš. Tvoje myšlienky tvoria tvoju osobnosť, nie naopak.
Je to ozaj ťažké diskutovať s niektorými ľuďmi. Veď tu nik neútočí, tak načo taká siná obrana. Nebolo by lepšie priznať si, že ešte nevieme všetko? Ani ja neviem a nedovolím si tvrdiť, že niekedy vedieť budem, ale robím čo môžem, učím sa a skúšam. Dokonca ma to aj baví.
Ajoj Lenčok
Už som ti odpísala na sms-ku.Taktiež rada by som sa s tebou stretla.Chcela by som sa s tebou o niečom porozprávať.Dúfam že sa máš O.K.Ja sa mám tak všeliako-bolo mi aj lepšie.