Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

ooo/táňa

DOMULÍK neviem, či tu má niekto s ním skúsenosti, ale ja som brala Sativol, čo je podobného charakteru myslím a nepomáhal mi teda vôbec

inka

ahojte dievcata,ja som sem tiez zavitala podlhsej dobe.teda chcela som len povedat.ze ak sa tu niekedy niekto objavi s navodmi na odstarnenie uzkosti,nemusi to znamenat ze len tak niekto keca o niecom co neprezil.ale ak by ste si nalistovali zaciatok tejto temy,tak ako ju skorica zalozila,tak byste nas tam mozno vsetkych pekne nasli.niektosem uz nechodi lebo mu to pripomina tie neprijemne stavy,niekto sem chodiale nekomentuje a niekto sem tam chce pomoct.je len na vas ci homedzi seba pustite.ja osobne som mala tiez stastie na dobrych odbornikov a na dobrych ludi,ktori mi pomohli tomyslenie zmenit a potom som asi tiez natrafila na dobrych alternativnych liecitelov.prosto skusala som a tiez asi tazkoniekomu poviem co presne ma tej pliagy zbavilo.samozrejme ze vekom prichadzaju aj ine choroby a tak tu z casu na cas listujem a hladam co by mi pomohlo a stretavam sa so super ludmi.zrovna na tejtoteme somnasl avelmi dobrych priatelov s ktorymi sa sem tam stretavame a smejeme sa na starych zlych casoch.prajem vam vsetkym aby ste sa mohli uz rychlo aj vy len smiat nad vsetkym a spominat.nech je to uz za vami"

ooo/táňa

Inak som veľmi vďačná tým, ktorí sa sem prídu podeliť so svojimi skúsenosťami a možnosťami a cestami ako sa z toho dostať. Osobne vám poďakujem

ooo/táňa

MARIAJ a nedáš rovno kontakt na tú liečiteľku? môj mail: tatiana_f@centrum.sk, lebo ja už som tiež v takom stave, že hocičo skúsim...

mariaj

citam niekedy tieto riadky.Tiez trpim uzkostou,a to poriadne dlho.teraz ma tu nieco zaujalo.niekto chce zistit z coho to ma.Mam v zivote to nestastie aj na inu chorobu.Potravinovu neznasanlivost.Koli tomu nemozem uzivat ziadne lieky,kvapky,ani injekcie.Zostala som od sameho zaciatku bez pomoci.Nemozem skratka pozivat takmer nic,co sa musi uzivat/jest/kazdy den.Po3.-4.dni uzivania mam priznaky ako pri otrave.Cize este horsie symptomy,a zvysenu uzkozt do zblaznenia.Bolo nutne zostat na invalidnom,lebo som prosto prestala zvladat aj zamestnanie.Liecba teda nebola ziadna.Neskor som ochorela na zaludok/malo kyseliny,zapaly,dieta/.Tu dietu som drzala velmi prisnu.nejedla som mliecne,sladke,ziadne surove ovocie a zeleninu.Varenu stravu som mohla jest.Po 2 rokoch som si opatovne pridavala do stravy viacere potraviny.Zistila som,ze uzkozt sa mi enormne zvysuje ,ked som jedla nieco za sebou,ako som pisala.Co je toho pricina neviem ani ja,ale alergolog povedal,ze ta potravina vyvolava v organizme stres ,a logicke,ze vznikla ta priserna uzkost.Ked som potravinu vylucila,uzkost sa znizila.mam to overene cele roky.Na zacietku,keby mi niekto povedal,ze za ten psychicky stav mozu potraviny,tak mu neverim.Az ta choroba zaludka mi to cele krasne osvietila.Bola som vtedy u jednej velmi dobrej liecitelky,ktorej liecba mi pomohla asi zo vsetkych najviac,a ona psychicke problemy vysvetlila takto-telo je znecistene prekyslene od zapalov,/i splodin zleho travenia myslim/,necistoty drazdia nervstvo,a tym clovek ovela menej znesie a je psychicky pretazeny.Navrhla liecbu bylinnu,probiotika,enzymy.Uzivala som kolko sa mi koli neznasanlivosti dalo.Pomohlo.Mala som vsak obrovsky stres,ktory mi problemy navratil/taky aky nema kazdy/.Nikdy mi nepomohol liek na spanie tak,ako mi pomaha ta bylinna zmes,ktoru mi navrhla ta liecitelka.ked nemozem spat,tak sa potavim,uvarim caj a do ppol hodiny spim.A nie su to byliny na spanie.ale na zapaly,ktore v tych chvilach necitim,ze ich mam.mozete tiez skusit nejake precistujuce caje.Alebo rovno ist nejakemu odbornikovi,co lieci alternativne.Ta psychika moze byt uz len dosledok.Vyskusajte nieco,aby ste sa nemuseli tak strasne trapit.

majk

Ahojte vsetci.Dost dlho sledujem vasu diskusiu na tomto fore,kedze patrim medzi tych ktory maju podobe stavy ako vy.Je to asi 2 roky co som zazil svoj prvy atak a vyradil ma zo zivota.Nasledovali rozne vysetrenia a samozrejme nic,nakoniec som navstivil psychologa,povedal mi vela zaujimavych veci a to bolo vsetko.Musim vam povedat mal som stastie na dobrych ludi ktory mi velmi pomohli hlavne moja priatelka,takze som to zobral do svojich ruk a riesil po svojom.Vestkine numerologicky,meditacie,ezoterika,bylinky atak sa to vsetko neako pomaly ukludnovalo.Neviem ako pomoct vam ostatnym viete ze na kazdeho ucinkuje nieco ine takze musite skusat,hladat,a urcite vam nieco zaberie.Tak zatim.

ooo/táňa

SUNNIE jasná vec, ešte som... stále mám v pláne ísť v decembri do roboty, ale fakt si to v tomto stave neviem predstaviť, ledva žijem posledné dni a funkčná takmer vôbec nie som. Ale uvidíme... sa sťahujeme v práci, tak by som tam chcela byť. Prečo sa pýtaš?

sunnie

ahojte, ja som tieto posledne dni uplne vyradena. nie je dost ze mam depky a PP, ale este som aj poriadne chora - zapalene priedusky, horucka, pokazeny zaludok z antibiotik, no hruza. dufala som ze sa cez vikend vyliecim ale vidim to skor na pnku.
Tani, ty si este pn?