Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
A myslite ze to naozaj pomoze? preco to na mna tak zrazu prislo?:(
Vivien - tiez by som na tvojom mieste skocila k lekarovi a zacala urcite tu psychoterapiu.. nema zmysel sa takto trapit sama.. keby si mala problemy so slepim crevom tiez by si cakala kym to prejde? asi nie..sla by si k lekarovi. tak nevahaj, cim skor pojdes, tym skor budes mat pokoj. a hlavu hore, neboj
Tak to je škoda reči... VIVIEN tak iste by som šla za psychiatrom, keĎ to už tak dlho riešiš a nevieš sa pohnúť. A na psychoterapiu
ooo/tana,hlavne ze ty si pani uzasna.Zaujimave ze tie tvoje rady hlavne tebe samej nepomahaju ked kazdy den vypisujes ako ti je spatne a potom len na druhych vies utocit.
Pisala som to do temy DEPRESIA, ale pisem to i tu, snad mi niekto poradite:(
Ide o to, ze predtym som bola uplne normalna baba, ktora vedela co chce a bola som vyrovnana a spokojna. Zaciatkom tohto roka sa vyskytli v mojom zivote problemy. Nie su to len take, su vaznejsie, ale myslim ze je kopa horsich. No ja som sa zacala spravat inak, stale som bola nestastna. Kazdy vecer som bola hore dlho a dlho a stale som len plakala plakala a hockedy som sa bola schopna rozplakat aj cez den pred inymi ludmi. Stale som sa len trapila, zacali mi vypadavat vo velkom vlasy a vzdy som sa len bala a bola v strese. Problem je ten ze to trva doteraz, ale ja uz nevladzem dalej, naozaj. Nedokazem viest takyto zivot, kazdy den sa len trapim a ani sa nechcem radsej prebudit a cele noci len placem. Uz som v koncoch. Pritom vo vnutri viem , ze je zbytocne sa takto trapit, ze to nepomoze a svet je v mnohych veciach strasne krasny ale ja proste nedokazem prezit ani jeden den v pohode. Ja uz som zufala. Co mam robit?! Myslite, ze je to na psychiatricku alebo co mi pomoze?:( Myslenie som skusala zmenit tisickrat, strasne vela citam , aj o roznych filozofiach, ale proste tu bolest neviem zastavit.Nechcem uz dalej takto zit, poradte mi prosim...
MONIQUA ešteže ty si prispela niečím duchaplným do debaty... MONIKA9 to nerieš, ak chceš, tak mi napíš na mail, ja tu už nemienim nič riešiť - tatiana_f@centrum.sk
Citam vas lebo aj ja trpim PP ale tiez sa mi zda ze sa tu v poslednej dobe luda len stale na nieco stazuju, skoda. Predsa sa asi vsetci citime zle ked sme na tomto fore, nie?
Kto chce pisat do fora nech pise kto nie nech nepise,netreba to zbytocne rozoberat a tlacit na pilu.
Ahojte vsetci, mam volnu hodku, tak som tu nazrela, no, ako som pisala budem chodit 10 dni na tie injekcie/ apaurinu/ ma s nimi niekto skusenost??? rano som vzala namiesto neurolu uz rivotril, tak mi to poradila Dr., tak uvidim, citim sa tak, ze zijem,,,ale som v praci a snazim sa fungovat, drzte sa mi tu vsetky dnes, tak zatisl sa majte...
jezisi a este vcera som akurat zapla nasu novunku plazmu a tam film ze zenska umrela na nejaky serotoninovy sok...alkohol uz nadam do huby tomu ver,hnad som ho aj zlikvidovala z domu,u nas sa bude podavat len nealko....trocha musim aj lezat lebo sa hrozne potim a je mi hnusne,ale poobede sa chystam stromcek kupit...Preco bolo napisane ze uz sem nebudes pisat???
Monika to nemyslím, že to mlieko niečo spôsobuje, to som fakt ešte nepočula. A ja ho pijem... Tak veď ty vravím, že si pod tlakom a k tomu ten alkohol ti iste nepomohol a jedno s druhým, tak sa teraz z toho musíš zase pekne dostať. Kávu nepi, radšej bylinkové čaje. Cvič dýchanie 6-3-6-3, kedy ťa napadne si to skúšaj, ale okamžite ako cítiš, že ide atak, tak si predýchavaj, mne to vždy pomohlo. Skús cvičiť niečo z jogy alebo 5 tibeťanov, to máme s Alexom rovnakú skúsenosť, že nám to pomáha. A niečo rob, neseď a nepremýšľaj. Ja viem, že to všetko viem, len som ti to chcela zrekapitulovať. A neumrieš, to je jasné. Ber to ako prechodný stav, zase sa to začne vracať do "normálu", neboj nič