Úzkosť

lencok1

Lenze existuje chlap ktory to pochopi?
Nasi mi to az tak nezvykli vycitat, dnes vybuchli. Sno aj ja ich chapem, ale tie slova bolia.
Partner to nepochopi nikdy, podla neho si to robim sama.

katkaxxx

Lenka, prosim ta nepripustaj si tie reci.. o mne to vie len priatel a dvaja kamarati, inak som to nikomu nepovedala - hlavne v rodine pretoze v nasej rodine panuju podobne chore nazory. netrap sa kvoli tomu prosim ta. na priatela by som sa na tvojom mieste vykaslala. nie je nic lepsie ako najst cloveka ktory ta v tomto nielen ze pochopi ale ti aj pomoze a ta podpori. ja som takeho cloveka nasla a neviem kde by som teraz bola bez neho. dava mi radost do zivota a chut bojovat dalej. Lenka nenechaj sa nimi nicit

lencok1

Ahojte, je mi velmi smutno. Vobec nikto ma nechape, pre rodicov som leniva, pre priatela tiez. Predstavovali si ma inaksie. Schopnu, zdravu a hlavne nie "lenivu". Ja som sa tak velmi snazila, aj ked mi bolo zle chodila som do skoly a bakalara som zmakla na vybornu. Len potom prislo nieco, co ma odrovnalo a ja som zasa ta "leniva". Teraz som ako tak ok, ale velmi ma boli, ked pocuvam tie ich reci. Hlavne priatel je teraz na koni, teraz si je mnou az moc isty, zevraj by to iny pri mne nezvladol. Predtym ma tymito recami citovo vydieral a ja husicka som tomu naletela. Ma co chce...neverim tomu ze ma moze pochopit "zdravy clovek", som velmi sklamana.
Inak co sa tu deje? Tani preco sem nebudes prispievat, nie som v obraze. To hadam nie, mam Ta rada,zvykla som si na Teba, aky je tu problem? To este aj tu vznikaju problemy?

lencok1

Ahojte, je mi velmi smutno. Vobec nikto ma nechape, pre rodicov som leniva, pre priatela tiez. Predstavovali si ma inaksie. Schopnu, zdravu a hlavne nie "lenivu". Ja som sa tak velmi snazila, aj ked mi bolo zle chodila som do skoly a bakalara som zmakla na vybornu. Len potom prislo nieco, co ma odrovnalo a ja som zasa ta "leniva". Teraz som ako tak ok, ale velmi ma boli, ked pocuvam tie ich reci. Hlavne priatel je teraz na koni, teraz si je mnou az moc isty, zevraj by to iny pri mne nezvladol. Predtym ma tymito recami citovo vydieral a ja husicka som tomu naletela. Ma co chce...neverim tomu ze ma moze pochopit "zdravy clovek", som velmi sklamana.
Inak co sa tu deje? Tani preco sem nebudes prispievat, nie som v obraze. To hadam nie, mam Ta rada,zvykla som si na Teba, aky je tu problem? To este aj tu vznikaju problemy?

adulik

Ahojte, TANI vitam ta tu...som rada, ze si spat, niektore reakcie si tu nevsimaj...MONIKA9, aj mam posledne dni taketo stavy, no urcite prejdu, ved presli vzdy , nie? VIVIEN, malokto z nas vie, preco take stavy, ataky prichadzaju, no treba najst ich pricinu, ja sama zacinam chodit na terapiu...aj ty by si mala zrejme ist k Dr., treba papier od obvodnej, aspon ja som ho mala, tak sa mi tu zatial majte...odchadzam z prace, idem na nakup a domov..pekny dnik

katkaxxx

Vivien neviem ako je to teraz ale ja ked som isla tak zhruba pred 10 mesiacmi ku psychiatrovi tak som sla bez listka len tka a bolo vsetko ok.. myslim ze ku psychiatrovi netreba ale nie som si ista.. mozno ostatne dievcata tu vedia presnejsie

vivien

No ja viem, vtedy som sa nad tymi problemami hlavne trapila, teraz ma stale nahanaju veci z minulosti, stale na ne myslim a nedokazem zabudnut. Dokonca spominam este na obdobie pred tymi problemami a na zle veci co sa mi vtedy stali a nebrala som ich tak vazne, tak teraz mi ide kvoli nim roztrhnut srdce. Chcem sa z toho dostat a mat naspat svoj zivot snad sa mi to raz podari:-( asi budem musiet naozaj vyhladat pomoc. Treba mi k tomu listok od obvodnej?

katkaxxx

Vivien v predchadzajucom prispevku si pisala ze sa udialo dost vela veci v tvojom zivote... tam niekde by som hladala odpovede. hlavne to zacni riesit, nech je co najskor lepsie. mne psychoterapia pomohla, ale vsetko je individualne a treba skusat

ooo/táňa

VIVIEN tak na toto ti my tu neodpovieme... ani na jednu z tých otázok... treba vyskúšať a odpovedať si musíš ty sama... nie je to ľahké, veľmi dobre to viem. Ale niekde treba začať