Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

sunnie

misiak,minule som dostala do mailu porovnanie iphone vs.stara nokia a vyslo to s funkciami narovnako,ale nechcem ti kazit radost,xixi. ked to este najdem poslem ti,je to dost sranda.
kde ste ostatni,kuk?

sunnie

usmev, sladim vsetko len medom a pouzivam medove produkty,propolis, kasicku aj krem na xicht, su super. a sem-tam aj aloe vera. ale dik za tip.

sunnie

dakujem vam za tipy. ono je toho trosku viac-mam dost oslabenu imunitu tak byvam v zime chorejsia,chladovu alergiu a odkedy mi vybrali mandle tak dovi s tymi prieduskami. homeopatikum mi tentokrat nezabralo. okrem toho pouzivam prirodne produkty hlavne medikove a som precajovana, pijem stale aj ked som zdrava zeleny,biely a teraz prieduskovy :) uz to musim tentokrat nejak dobojovat a davat na seba pozor. inak strasne vela ludi je chorych, u doktorky som zakvasila 3 hodiny medzi bacilakmi.

usmev

sunnie,možno preto, že ich kupuješ v lekárni.Asi by si potrebovala kvalitné a prírodné vitamíny a produkty.FLP ich má:gel,active probiotic,vcelí propolis a lycium-potrebuješ prírodné antibiotikum a antioxidant.napíš.

usmev

sunnie,možno preto, že ich kupuješ v lekárni.Asi by si potrebovala kvalitné a prírodné vitamíny a produkty.FLP ich má:gel,active probiotic,vcelí propolis a lycium-potrebuješ prírodné antibiotikum a antioxidant.

alexx_le

Sunnie, možno by som skúsil aromaterapiu- škoricu, alebo šalviu muškátová. pomáhajú pri ochorenia dýchacích ciest. a vavrín je vhodný na čistenie vzduchu v miestnosti. tiež sa pripájam ku gratulácii Katkám a prajem im všetko naj :) pekný večer všetkým

sunnie

ahojte,neviete mi poradit nieco fakt ucinne na zapalene priedusky? stale sa z toho neviem dostat,2 antibiotika mi nezabrali,berem probiotika,vitaminy a neviem co vsetko ale nic nechce zabrat.uzkost ma teraz nastastie velmi nechyta,priedusky maju prednost :)
dodatocne tiez blahozelam katkam k meninam, nejako mi to uslo lebo ziadne katky v mojom okoli nemam.

monika9

ja si zvyknem precitat nejake nove temy a ked objavim damiana tak tam radsej ani nepisem......a este si popozeram temy v kozmetike......