Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ja by som ti misiak nedoporucovala lieky len tak vysadit,telo moze dostat sok....
ano byvame v rodinnom dome,nedavno sme sa nastahovali....psika mame milosko,certisko je to...a susedia maju bernardina a my maleho jezvecika
ja by som bola rada keby nejake dieta u nas mohlo travit vikendy,sviatky a podobne....urcite by nam to prinieslo radost a prijemnu zmenu.Snazim sa na tu chorobu nemysliet a uz mi to aj niekedy ide v pohode a potom zase nie a nie....
pekne si to napisal milosko,este sa treba aj podla toho riadit,no nie vzdy sa da....obcas ten mozog nedokazem oklamat,tie vtierave myslienky,jak keby ani moje neboli,jak schizu keby som mala,iny clovek ine myslienky....Nastastie uz to nie je tak casto...cakam co mi odpisu z toho deckeho domova...
milos mas pravdu,rozladi nas to a potom sa nam vracia uzkost,uz sa mi to stalo po hadke s kamaratkou....
misiak praveze tie lieky zaberaju az po 6-7 tyzdnoch a nedoporucuje sa ich vysadit minimalne pol roka aj ked si clovek mysli ze je uz zdravy,ono to tak presne nie je,organizmus sa dava do rovnovahy.....Vcera som urobila jednu zasadnu vec,poziadala som o hostitelsku starostlivost,to znamena ze k vam moze chodit dieta z deckeho domova na sviatky,vikendy a podobne...
Dobré ránko, tu som, tu :) Miloš, zlo páchané na nás? Uf, akési silné slová. Vyrážam na výlet, ALEX poobede sa vidíme :-) Pekný deň všetkým
sunnie aj ja poznam tie recenzie a porovnania s nokie a inych mibilov s iphone :) rad to citam je to srandsa :D radst mi pokazit nemozes lebo ja viem co som kupoval.ja hlavne surfujem a lepsi prehliadac ako ma oiphone neexistuje :D
katkaxxx?minule si spominala ze fyzicky stav nieje problem zvladat tak potom nieje problem :) kasli na dychanie a nesleduj sa :)
sunnie ja som si kvoli tomu mandle vytrhnut nedal :) antibiotika zabrat musia toho sa neboj.
inak sa chcem pochvalit ze uz som zdravy a teraz bez srandy :D ja som zistil ze mi vlastne ani nic nebolo :)
ked mi uz vsetko chuti tak ako predtym a uz aj s manzelkou som sa pohadal a nieje mi smutno resp vsetko ma bavi a vsetko beriem tak ako predtym :)
teraz viem ze to nieje docasne to je najlepsie a viem aj to ze som presiel dalsou skuskou za ktoru som vdacny.este ma napada ci to nieje liekmy ale myslim ze nie lebo ich beriem uz 7 tyzden a to by uz zabrali asi skor keby mali zabrat.
je to tou robotou a tym myslenim.
bol som po robote na pive a vsetko je ako predtym.nechcem chodit na to pivo ale musel som sa otestovat.zajtra to skusim bez piva :D
pekny vecer a skore uzdravenie vsetkym.
nikdy som si nebol isty zdravotnym stavom tak ako teraz comu sa velmi tesim.
nech sa vam splnia vase vsetky sny a priania :)
no ludia sranda ze psychicky som uplne ok a pritom sa mi zacalo tak pred hodinou zle dychat :) a ma to aj prekvapilo lebo sa mi to uz davnejsie nestalo. ale myslim ze aj viem z coho to je. vcera vecer na mna brat strasne vyskocil, uplne po mne ziapal a nadaval mi kvoli uplnej sprostosti.. resp sa ani nic nestalo len jemu proste rupli nervy a dost ma to vtedy rozrusilo.. ja som si takychto hysterickych scen doma dost zazila a som uz na to dost citliva..