Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

ooo/táňa

Čawky, jasné Miško, práve som sa vrátila z rande s Alexom :)Inak sa mám celkom fajn, až teda na občasné výkyvy...

misiak

milos tak ty niesi zo zeleza? :)
akoze sa vam dari?asi dobre ked sem nikto nepise :) a ty tanicka ako?dnes mas osobne stretnutie s alexom?
pekny vecer vsetkym prajem :)

katkaxxx

ved hej Milosko.. mne uz velakrat trhali zub ked som bola mensia, takze som rada ze uz mam tu skusenost, lebo inak by som sa bala este viac. teraz je to nove o ten fakt ze mam ten zub cely pod dasnom a budu mi rezat dasno a tlaci mi to na nerv a mi doktor povedal ze je pravdepodobne ze kvoli tomu budu komplikacie s tym nervom a poruchy citlivosti.. :(( ah, ale co by som ja neprezila, ze ano. su aj horsie veci

katkaxxx

ahojte :) milos dakujem ti za podporu :) misiak neboj, ja som si z toho nerobila nic, ved som to napisala aj so smajlom :) dychacky nevadia ;) ah ja som dnes bola u zubarky, kaz sice nemam ale mam bolesti kvoli rastucemu zubu mudrosti, tak ma poslali na rontgen a potom na chirurgiu kde mi mali rezat dasno blee aby ten zub mohol lepsie rast ale na moje prekvapenie mi nic nerezali ale ma objednali na vytrhnutie o 3 mesiace a co je horsie a co som vobec necakala je ze mi budu trhat aj druhy zub mudrosti ktory ma nikdy nebolel a ani nie je vyrasteny, je cely pod dasnom. to znamena ze mi budu rezat dasno a potom ten zub vyberat, no ja fakt zvedava ako toto prezijem.. este ma upozornili na pravdepodobne komplikacie kedze mi ten zub priamo tlaci do nervu ktory je zodpovedny za citlivost zubov a tak.. super je aj to ze mam termin akurat tyzden pred narodeninami, ktore mam v marci :((( ja sa tak hrozne bojim... :( dufam ze do toho marca sa na to nejak psychicky pripravim.. mne este nic nerezali.. :(( no dobre, ja viem ze to je len dasno, ale aj tak :(( mi este hovoril ten doktor ze bezne sa ide potom na PN.. :(( a hlavne ze jedno vytrhnutie stoji 1600sk. tak to som si dobre zarobila. a dnes som tam nechala za vysetrenie a rontgen 600sk. ah :((

monika9

sem tam pivko kludne mozes,ja som si dala aj vodku aj vino a prezila som.....ale alkohol tiez vyvolava uzkostne stavy....moc nedoporucujem! a to vies alkohol a lieky ani moc nejdu dokopy

dievcinka

monika 9: fuha akurat citam , ze sa nesmie popritom pit alkohol :( a nesu nejake lieky kde to je dovolene? nieze by som bola alkoholicka, ale niekedy clovek ide na to pivko :)