Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Inak knihy su dobra vec...jedna ma teraz velmi zaujala:), velmi vedia pomoct a odputat myslienky od hovadin...inak je dokazane, ze ked kniha zaujme, vas mozog ma po docitani inu strukturu ako predtym, v pozitivnom slova zmysle...
ahojte:)
ja sa mam celkom fajn, az nato ze akutne sa potrebujem dostat na gastro, ale objednavaju az na februar, tak dufam ze najdem niekoho, kto berie aj prednostne, aj ked za peniaze, ale co uz clovek narobi...
najlepsie bolo ked ma z interneho poslali na cievne, ze potrebuju vysetrenie a tam mi povedali, ze najblizsi termin je o pol roka, tak som zaplatila 300 sk a isla k sukromnikovi, take je nase zdravotnictvo...
dnes je celkom pekny dnik, vykuka nam slniecko a to je paradicka:), uz sa tesim kedy vybehneme na lyze, to je moj relax
Hm, tak tomuto ani ja nerozumiem, že čo má krízový menežment s panickou poruchou Monika? :) Mne veľmi pomohlo, keď som si o tom niečo naštudovala, ale tak všetko je individuálne. Miloškó a ty nepracuješ? Lebo som si tak normálne hovorila, že z čoho ten chlapec žije... no ale nemusíš odpovedať, to ja len tak
koncim lebo zase sa moj mozog nastavi na pozorovanie a budem v keli......fuj fuj nie je ziadna choroba....
milosko moj ja mam vystudovany krizovy manazment a nepomaha mi to momentalne teraz,takze knihy mne osobne nic nehovoria,a ver mi ze pocas studia sme toho dost citali,to si radsej pocitam casopis...
ano spominala som ze som si farbila vlasky to viem aj kupelna tak vyzerala a minule som pisala ze idem ale zislo z toho tak snad dneska to vyjde aj ked sa mi do toho nechce kurnik.....
mna ta energia chyta az poobede,doobeda som nejako k.o.....musim sa uz rozhybat,ako nevyspavam to nie ale nic sa mi nechce,proste nemam k nicomu chut...
ach tak, lebo ja evidujem, že si to farbenie už niekoľkokrát spomínala :)
ahoj zuzka,ja som sa vtedy neurazila alebo tak len sa mi nezdalo vhodne pouzit vyraz ze brat tabletky je pohodlnesie,to vse.Podla mna nepomozu ziadne knihy clovek sa len pozoruje a sam dava podnet mozgu aby mozog nemal cas prestat mysliet na tu chorobu
ale ani nie minule som sa chystala farbit ale nakoniec som si ich nezafarbila len umyla...ani neviem kedy som si vlasy farbila ale este cez leto asi.ja mam dlhe vlasy je s tym piplacka.....no kto mlci ten svedci....