Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
tana,niekto to tu musi uzemnit :)
Ejha, Sunnie aká milá lekárka:) úprimnosť nadovšetko
lucca, ja som ako uplne prve lieky brala xanax a seroxat, bolo mi z nich fakt brutalne zle. potom som zmenila lekara a presla na cipralex+lexaurin (mozem povedat ze doslova mi tym zachranili zivot) a tak som spokojne fungovala par rokov. potom mi ho vysadila s tym ze som OK ale sa mi depky a pp vratili spät a uz cipralex tak dobre nezabral, dala mi k nemu aj wellbutrin. lenze mala som nedavno dost zle obdobie a mala som pocit ze mi to prestava zaberat, tak mi doktorka dala pred mesiacom velaxin. ten zatial nemam az tak otestovany lebo som ho moc nebrala ale nebolo mi zle.
z cipralexu a wellbutrinu mi nebyvalo vobec zle, akurat som z nich dost pribrala. lekarka povedala ze to je normalne a mam sa rozhodnut ci sa s tym zmierim a budem v relativne pohode, alebo depresivna chrda vyzla. asi tak.
Monika stále ten Sertralín 100?
Tá Zuzka musí stále na niekoho útočiť... by si nemala inak dobrý deň alebo čo?
caute,bola som dnes u doktora-psychiatra,no nic nove mi nepovedal,dal mi lieky na dva mesiace......inak sa mi dneska chce strasne spat,vstala som az o jednej....
Jemine to pisal Alex:-D, ja ze Milosko...
Som z toho vysetrenia jemne mimo:)
Milosko moj zlaty:), v poslednej dobe mi ide...
Takze Alex to patrilo Tebe 13:13
Cavte tak ja som uz doma, mam tu svinku v zaludku, aj zapal sliznice, dnes sa zacinam liecit...uff, neprijemne vysetrenie...
Milosko,ked Ti je zle, kludne napis, nie sme tu len preto, aby sme si pisali ako je nam vsetkym uzasne, ked tomu tak nie je
fuj milos ale tak to video je fakt hnus