Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

alexx_le

Ahojte všetci. No, ako Tánička písala, chcem vám niečo povedať. Bol som v poslednej dobe voči vám neferový, pretože som písal len pozitívne a snažil som sa vám pomocť a byť nad vecou, aj ked v skutočnosti mi bolo zle. predvčerom v noci som mal atak, kvoli ktoremu som nevedel zaspat. včera v noci som sa tiež bál zaspať a tiež sa cítim posledné dni akosi vyčerpane. ale snažím sa fungovať a nenarušiť svoj denny režim ktorý som si nastavil a ktorý mi pomáha k tomu, aby som sa cítil lepšie. chcem aby ste to vedeli, a aby ste ma brali ako jedneho z vas, nie ako niekoho, kto prispeje a tvari sa velmi mudro, a je už prakticky vyliečený, takže sa mu lahko hovorí, resp.píše. nie je to tak, stále sa učím, niekedy je mi super, inokedy horšie, a viem že to nejde tak rýchlo ako by som si želal. mám vás všetkých velmi rád. a špeciálne Táničku, ktorá mi velmi pomáha, a na ktorú som sa dnes velmi tešil, ale nevyšlo to. Táni, dakujem za to, že si :) posielam pusu

ooo/táňa

Hm, baby lenže čo sú to úúúplne všetky vyšetrenia? To ja ani neviem koľko vyšetrení na svete existuje... ale každopádne skúmali všeličo, vrátane hadice do žalúdka :) Lenže ja sama to tak cítim, že je to z psychiky, tak nemám nejakú motiváciu skúmať niečo iné... Uf, dve noci som riadne nespala a dnes mám pocit, že umriem... ja som také teliatko :)

lencok1

Kati nebyvaju bezne, musis si to vysetrenie vyziadat, robia sa protilatky na HB z krvi, ak to mas zvysene, je to pozitivne. Ale najlepsi priamy test je dychovy test alebo rovno hadicka, to vidia aj priamo zaludok, co sa tam deje, popripade nejake zmeny. Ja som velmi zvedava ako to dopadne, takze poobede sa ohlasim.

katkaxxx

Lenka a tie testy na toho helikobaktera ci ako sa to vola byvaju bezne v obycajnych testoch krvi alebo sa robia zvlast alebo ako to je? ja som bola nedavno na krvi kvoli alergii a povedali ze mam krv v poriadku. no idem uz na tu terapiu, zatial sa majte, potom napisem ako bolo.

lencok1

Inak Tani, ja som vsetko vzdy zvalovala len na psychiku, Katka sa dobre pyta, ci mas naozaj vsetko urobene. Dnes tento svoj omyl velmi lutujem a hlavne omyl lekarov. Ja dnes viem ako sa co ma. Normalne som si nahlas ponadavala a ta pizda lekarka, ta sa dnes vyvaza na fare, ma vsetkych na haku a jej muz za nu udajne zaplatil 200 litrov, aby nemala problemy s tym malym, co zomrel. Strielala by som...

luuca

no práve že ja sa bojím zmeniť lieky lebo už som brala seroxat myslela som že vyskočím z kože z neho a potom mi dali citalopram to bolo ešte horšie a naposledy cipralex mala som z neho iba sucho v ústach, nič viac. teraz mám také zvláštne pálavy v tele a ten rýchly pulz...

lencok1

ahojte, na 11:00 idem nato vystrenie, otec mi vecra zobral kartu isiel do nemocnice a povedali ze dnes mozem prist. Takze hura. Inak pozerala som svoju zdravotnu kartu a este v roku 2002 vsetky hodnoty mojich imunoglobulinov boli vyrazne pod normou, nikdy nepochopim, ze mi s tym nic nerobili, vtedy zacali moje depresie. Krv mi bola odobrana 19.03.2002 a v septembri 2002 som bola prvy krat skoncila na psychiatrii. Ta moja doktorka, co ma mala, tam bola len na jedno, aby si lakovala nechty, chodila na stekloch, atd...zomrela jej aj jedna mala pacientka, ktora mala zapal slepeho creva a poslala ju domov z ibuprofenom. Musela som to tu napisat,pretoze cloveku nadtym rozum stoji. Nech si mysli kto chce co chce, dnes viem, ze bola zanedbana lekarska starostlivost a ja som si prezila peklo na zemi.
Vsetkym inak krasne ranko, cmuk na licko:)

katkaxxx

Dobre ranko prajem vsetkym. ja idem o par minut na terapiu. Tani mna napadla jedna vec... uuuuuuplne vsetky vysetrenia mas porobene? asi hlupa otazka.. ale mne je to take cudne ze ti tie AD nezaberaju..ze ci to nemoze byt nieco ine ako psychika.. ale tak hovorim, asi hlupost, urcite si sa tou otazkou zaoberala uz dost davno..len tak ma napadlo.

ooo/táňa

hm, tak čo mi už ostáva, len brať to s nadhľadom :) ja ti neviem, ja užívam neurol už šiesty mesiac, alee teraz už nie každý deň a ak, tak si dávam polku toho najslabšieho za deň... pod lekárskym dozorom sa smie užívať v rozumných dávkach aj rok myslím. Nežiadúce účinky zrejme vymiznú a ak nie, tak zmeníš lieky... To prečo mne nezaberajú nevie celkom presne ani moja doktorka :)

luuca

ja sa len bojím že tie nežiáadúce účinky nevymiznú... ako to že ti žiadne lieky nezaberajú??? ja som na tom nebola tak zle mne občas v práci prišlo zle a tak som si pomáhala neurolom len aby som vyržala ale nechcela som to nechať tak, a zašla som opäť k psychiatrovi. Inak ťa obdivujem že to berieš tak s nadhľadom... ty počuj ako sa vlastne dlho môže neurol užívať???