Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ja lietam svojimi myslienkami aj niekde inde:), pri tej vsetkej "biede" sa rozhodujem kadial a s kym sa bude uberat moj zivot
no ano radsej sa ospravedlnim, lebo na inom fore ma zvykli dost zdrbat zato,by si sa cudoval
lencok,v tvojej poslednej sprave je presne popisana tvoja povaha :)
ty hned po sebe hladas chyby a hned sa ospravedlnujes aj ked nieje za co :) ved vsetci sme pochopili vsetko co si pisala :) si taky pedantny tip co nepozoruje len seba ale aj vsetko co spravy.kontrolujes to 2x ci je to dobre :)
jemine, sorry za preklepy:), som si zdriemla a teraz pisem este zo zalepenymi ocami, hadam mi odpustite
ahoj zuzana12345, to mne ho zistili z krvi 6 nasobne zvyseneho? to je este moznost v zaludku nebude? nechapem tomu...
pozitivne myslenie je super vec a ked si clovek nieco zmysli aj to dokaze, ale treba k tomu aj kusok stastia, male nahody...
milos jj :)
ja som to myslel tak ze aj ked pridu negativne myslienky tak sa im len zasmejem :)
ked je clovek zdravy tak si tie negativne myslienky tak nepripusti k telu.a o tom to je :)
nad negativnymi myslienkami sa len zasmiat a nepripustit si ich k telu.
inak secret dobry film ale keby vsetko tak fungovalo :)