Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

ina

Ja som damaxy enbola ešte v lubochni.Ja som bola u nas u internistu a zobral mi krv a sono šť.ž. a povedal mi že aj napriek neg,vysledkom že sa mu niečo nezda, že ma pošle do blavy na punkciu a od tial mi prišlo, že mamchronický zapal šť.ž.Uživala som rok l-thyroxin a potom mi ho vysadili, že nie je treba ho už uživať.Ale ked si spomeniem tak vtedy som sa tiež tak divne citila tak preto ma teraz napadlo, či to nema s tym neaku suvislosť.

damaxy

Zitta dakujeme za info aspon sa môžme predpripravit,na zmeny,lebo aj na mna to pôsobí a hlavne ked sa zdvihne vietor,už viemže ide zmena počasia.Ina ja chodím do Lubochne mám autoimúnne ochorenie šž.To znamená že moja šž si vyrába sama proti sebe protilátky,zvykne to nastat aj po tehotenstvách a čoja viem čo.Ked som chodila s tými záchvatmi tak ma poslali na alergo na šž na interné a v Lubochni mi nasli zvyšenú tvorbu protilátok,zatial mi však funguje normálne podla vysledkov ale dala mi aj euthurox .Chodím k takej milej blondavej pani dokt.a ty?

zitta

Ahojte dievčatá,
pozrem sa na vás,ako sa máte?
Zasa bude veľká zmena počasí,čítala som že príde horúci nával z Afriky, a od pondeľka sa zase ochladí. Podľa mňa to srašne vplýva na organizmus, hlavne na nás, ktoré sme také citľivé.
Držte sa :))

ina

Prave ma ta suvislosť tiež napadla, ked som začala čitať, že každa ma aj niečo so šť.ž.A ty maš čo s ňou barunka.Ja beriem od januara coronal na upokojenie tepu a teraz mi kazal doktor že ho možem pokojne vysadiť tak som si ho na dovolenke nedala ale po dvochdňoch som si ho znovu nasadila a dala som si len pol, lebo som sa citila trochu divne, teraz mi povedal doktor že to treba postupne vysadzovať.No dosť skoro mi to povedal.

barunka

jolanka:To je teda fakt,že som,že sme jedinečné.Cítim sa fajn,keď si to opakujem.
ina:brala som neurol rok,takže u mňa ten návyk je.Tretí deň beriem xanax a ak je naozaj podobný neurolu mala by som ho možno vysadiť postupne.Až priveľmi sa sledujem na to,aby som existovala bez liekov.Čo to čítam u Vás o štítnej žlaze?Ja mám tiež nejaké problémy súvisí to s PP?

ina

Barunka mne tiež lekar vymenil neurol za xanax, ale ja som vždy brala aj jedno aj druhe max 2 dni a aj to len v polovičných davkach ako som mala predpisané.Tiež sa bojim vedlajšich učinkov a hlavne navyku.Potom mam problemy aj dať si neaku tabletku na hlavy bolenie lebo sa bojim vedlajšich učinkov.Ale povedali mi, že navyk vznika až po dlhodobejšom uživaní a ked si ho daš raz za čas tak sa netreba obavať.Daj si ho len ked fakt citiš že to nezvladaš.Ine lieky neuživaš?Ja som bola z neho totalne unavena a uplne bez nalady.Ja som s konečne dufam vyspala z tej hlavy bolenia.Dnes je to už ovela lepšie, možno aj preto že idem konečne pre dceru na letisko a od vtedy čo boli tie problemy v Londyne som sa necitila dobre.Damaxy čo maš so št.ž.?Ja mam zapal šť.ž. ale už mi vysadili lieky, že to netreba už uživať.

damaxy

Barunka je stránka edusan.sk a tam máš informácie k liekom,takže si aj tam môžeš naštudovat a včera som bola na stránke ,ktorú na tému schizofrénie napísala nejaká baba a tam sútiež informácie

damaxy

ahoj Barunka,pokoj ja mám tiež v rodine takú babku,tiež ma vytočí,ale vždy si poviem to mám tréning a potom to voláko lepšie prijmem.Ja som mala xanax,ale všetky benzodiazepíny treba opatrne.Bez toho to nezvládneš?