Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

marfuška

Ahojte babenky.Damaxy do Lubochne chodím tak raz za pol roka kvoli št.zlaze.Teraz je to tam zasa pomenené a čo ma prekvapilo,bolo včera málo ludí.Nastastie mna dnes hlava nebolela a prežila som celkom OK den.Bola som sa trocha popaprat na záhrade.Ináč mna ked chytí záchvat bolenia hlavy a nechcem si zatažovat žaludok,velmi mi pomáhajú čipky INDOMETACIN.Zatial mi stačia 50 mg a vždy mi zaberú.Hlavybol ma chytá obyčajne ked dostanem menzes,ale potom ma drží 3 dni.Prajem Vám pekný zvyšok dna a ja ešte možno pojdem na korčule.Už som dávno nebola a treba sa mi rozhýbat.

damaxi

hyla,môže to byt aj liekmi,ale dôležité je netrápit sa ptreto.Niekto povedal,že v noci sa má spat amy sa toho držíme.Niekedy to treba pustiti z hlavy a spat najma v našom stave ked spánok chce príst.Všetko sa dá do poriadku časom.Ja som tiež od jedenástej večer do druhej v noci sa prehadzovala.Nakoniec ma osvietilo a ked som nemohla zaspat vstala som o polnoci,zapla si telku,uvarila mliečko s medom a po hodinke som šla skúsit znovu.Nenútila som sa musím ,nič nemusím.Ja robím čo moje telo potrebuje a slovo musím je stresujúce.Chcem je dôležité.No ked sa nedá treba dat všetkému čas.Hlavne pokoj a opat pokoj a vyrovnanost prináša výsledky.Ak by si nespala a potrebuješ skús aj toto poprosit u psychiatričky,že na spanie.Hoci ja sa týmto liekom vyhýbam a jediné na spanie magnézium,uvolní,upokojí a prirodzene zaspím.Skús si íst lahnút ked sa stmieva,vtedy náš mozog uvolnuje melatonín,ktorý napomáha spánku.Ale hlavne sa pre to netráp,telo si poradí,len mu dopraj čas.

ina

Asi je fakt niečo vo vzduchu, neviem ako u vas ale tu tak velmi fuka vietor skoro ako pred začatim zimy.Volala som kamoške a tu tiež boli príšerne hlava, tak je to asi tlakom vo vzduchu.A to som mala byť po dovolenke oddychnuta a usmiata.Ja som jak po totalnom kolapse.Idem si na chvilu lahnuť čo to urobí.

hyla

ahoj damaxy.ja to s tym spankom mam akesi posunute.nemozem spat a zaspim az okolo jednej druhej v noci a pritom som hrozne unavena.nedala som si nic na spanie ani vcera ani predvcerom lebo som chcela vyskusat ci zaspim sama.inokedy som si dala pol tabletky frontinu.teraz beriem uz celu tabletku citalecu.moze to byt tym?

damaxy

Dievčatá ked ste unavené,odpočívajte.Máme nárok na bolenie hlavy,na zlé nálady,na ničnerobenie,ved sme ludské bytosti a toto všetko tolerujem iným a je čas naučit sa tolerovat toto aj sebe a hlavne sa aj chovat k sebe tak ako sa chováme k iným.Naučme chápat a splnat vlastné potreby bez výčitiek.Lebosi to zaslúžime.

combain

vcera som si kupila take tablety volaju sa DEPRIM dufam ze mi trochu pomozu.chvilu beriem aj STRESVIT ale su to vseto len vitaminy ktore mi mozno pomozu aspon trochu zvladat nervaky z roboty.

combain

ina aj ja som bola vcera hotova a celny den by som prespala.aj hlava ma bolela ale myslela som ze mi to prejde ked pojdem spat ale o jednej v noci som sa zobudila a dala si brufen.aj dnes som jak mechom prastena.nieco je asi vo vzduchu.

damaxy

ina ja ked maraz za rok chytí hlava si dávam Quarelin,je to na predpis,ale ja si ho vyžobrem a predajú mi.Je to aj proti migréne,inak skús paralen alebo ibalgin,no neviem iné a na také ukludnemie zalúdka a čriev si ja dávam pol xanaxu.Alebo to dospi.Keby si to nepotrebovala,tak si by doma určite niečo užitočnejšie potrebovala.Daj telíčku čo si žiada.Lebo ked sa onho nestaráme,vieme čoho je schopné.

ina

Čaute baby, včera som skoro cely deň prespala, ked som sa zobudila zjedla som aj ja celu tablu čokolady horkej a zase som si lahla, bola som neuveritelne unavena až som sa vo vnutri cela triasla.Dnes som sa zobudila a tak mi hlava treští už od rana, že neviem už čo si mam dať.Konči mi menzes a ja vtedy jem piate cez deviate, tak som to asi včera prehnala s tym spankom aj s čokoladou.Dajte neaku radu na tu bolesť hlavy, bola som sa prejsť vonku ale ked som sa vratila je to ešte horšie.

Jarka77

ahoj damaxy poslala som ti aj mail. Cokolada mi naozaj teraz velmi chuti a trosicku som uz pribrala tak sa tesim este sice nosim cislo S ale je to v pohode pomalicky kazdy den mi je lepsie. Idem o chvilocku na obed ale ozvem sa.