Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Boli ste už tohto roku na hubách?Ako to súvisí s úzkostou?Nijako,len som zvedavá.
Jolanka ano aj pri šž vedia byt podobné záchvaty,lenže lekári asi aby nás neurezili alebo nazaradili radšej volia takéto cesty.Psychiatria je nálepka a predsudky,no neviem či by som dokázala takto pred cudzími sa priznat.Len preto,že by to nepochopili.Lenže psychiatria zahrna aj neurozy,psychozy a aj tažšie ochorenia a tolerancia spoločnosti je velmi biedna.Ono skús sa rozprávat s človekom bez toho,že ho poznáš porovnaj si ked ti poviem,že je zlodej a ked ti poviem,že je to jeden dobrý človek.Co to robí ako sa mení náš postoj bez poznania.
na Mhd je aj tá výhoda,že si povieš ak mi bude horšie môžem vystúpit,ale inak si vela dokázala,ja stále necestujem autobusom už 18 rokov.Ale asi 3-4 razy som išla.Naposledy v júni 10km ale celú cestu som sa rozprávala s jedným pánom a dalo sa ale nazad prišiel po mna môj oblúbený manžel a odviezol ma
damaxy ja viem, ze je to v nas, v nasom postoji poznam zachvaty paniky dokonca u seba aj problem snazim sa ho riesit chapat okolie a pomahat,pretoze ked radim liecim zaroven aj seba snazim sa ludom odovzdat moje vedomosti a to co je vo mne dobre a tym si vlastne uvedomujem i samu seba opat sa nachadzam taka aka naozaj som.S tou st. zl. ma to napadlo pretoze je vas tu viac.
tak dievcata ja som to skusila s tou MHD po case.sice som bola s dcerou a nebolo mi zle.bola som sice napeta ale dobre.hovorila som si ze je to v pohode a zvladnem to a obzerala som si ludi a v mysli som si spievala.tak som to prezila.citim sa lepsie.
Jolanka,ja ked som to rozprávala v Lubochni pri prvej návšteve,pani doktorka podla symptomov hned odhadla na psychiku.Vieš ja som to aj tak vnútorne cítila.Ja ju mám zatial funkčnú,no tie protilátky sa zvyšujú tak mi dala euthyrox,aby nezačala rást.Ano príznaky sú podobné,ale skúsený lekár a výsledky nepustia.Hlavne ja som sa cítila na psychiatriu a ten moj vnútorný hlas mi dával za pravdu.Chodím aj na sono aj raz za pol roka na kontrolu.U mna to bola panická porucha,pretože ako som to už opisovala,začala som mat pocit nedostatku vzduchu,akože sa mi nedá nadýchnut,potom mi prišlo zle a to zrýchlený tep,triaška,ku koncu,bledost,strach,že idem zomriet,alebo že mi ide preskočit v hlave.No a samozrejme každý záchvat to bolo horšie a dlhšie.Po mesiaci na liekoch záchvaty prestali,lieky plus upokojenie,že nič sa nemôže stat a fakt ako som brala lieky pomaly to odchádzalo.Boli len stavy takej nevolnosti skor s dychom,a zvláštne neviem to opísat pocity akoby som bola mimo,neviem to opídňsat.To bývalo pred menzesom a nakoniec toprešlo,Ale pracovala som na sebe aj poduševnej stránke,proste všetkými smermi,poznaním choroby,správanie a td to som už niekde aj písala.Ale jednou vetou,zmena postoja k životu,ludom okolia v rodine a hlavne k sebe.Naučila som sa oddychovat a riešit veci v pokoji premyslene a tak,že sa pozriem na to z dvoch a aj viacerých strán.Snažím sa chápat aj iných aj seba a vyberat to čo sa mi zdá ako dobré riešenie.
ina a zitta to co ste pisali ze sa vam to stalo vo vlaku presne mam aj ja tie pocity, a to iste co ty zitta mi stale hovori mama ako keby to ona pisala.lenze ta sprosta neistota sa neda prekonat
Vies Damaxy pretoze vas problem nemusi byt psychika, ale prave ta stitna zlaza.
jolanka,ako som písala,mne začali všetko vyšetrovat a tak mi na toto ochorenie šž prisli v Lubochni.Lekárka vedela aj o asentre,že ju beriem kvoli psychike a mne to tak vyšlo,že v júni som bola v LUbochni a 4.7.som vymenila asentru za euthyrox,lebo popsych.stránke mi bolo už dobre.Ale zároven mi psych.povedala,že tieta dva sa nemôžu,ale že dáme niečo iné ak bude treba,ale nebolo treba.Takže tak.
hyla-tiež sa mi to stalo,že mi meškali moje dni,ale lekárka mi povedala,že bude niekde inde problém.Bola som u gynek. aj na ultrazvuku,ale nič z toho.Možno si bola vo väčšom strese.Sprav si test a hotovo.Nemusíš tŕpnuť.