Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Hyla, Kolko ti meskaju? Posun moze sposobit hocico prechladnutie, mykoza, stres...
Dievcata, pisete ze beriete lieky na stitnu zlazu,vedia vasi endoklinologovia o liekoch ktore uzivate od psychiatra? pretoze lieky na st. z. su hormony,kt.by sa mali davat podla hladiny,prekrocenie davky tohoto lieku sa moze prejavit nepokojom, nespavostou,zvysenym tepom,tlakom atd. a samozrejme aj zmenamy na psychike. Ja len,ze je vas tu viac aj s porusenou funkciou stitnej zlazy.
ja sa to pitam o tom tehotenstve preto lebo mi meskaju moje dni.manzel sa chrani.mozu ten posun sposobit tie lieky co som zacala brat?ma to neaky vplyv na to?
damaxy si ty naše slniečko.Ked ta tu vidim hned mi je veselšie.Škoda že nebyvaš niekde pri každej.Či chvalabohu?Možno je toto prave vyhoda, tento net.Ja som pred chvilou chatovala so synom a ziral ako mi to už ide cez internet pracovať bez neho.Ja som si myslela že ked odide tak sa sem ani nedostanem.Ked je človek odkazany sam na seba tak si poradi ani nevieako.A tak to plati aj pri tychto chorobach.Mna okolnosti prinutili jazdiť autom každy deň tak toho strachu som sa zbavila ako prveho.A maš pravdu čim menej o tom rozpravať tym lepšie.Ale ešte sa chcem spytať niektora fajčite?Lebo ja som pred tym fajčila ale prestala som aj kavu piť bojim sa že to vyvolava rozruchy.Ja už vlastne nič nerobim čo som robila .
www.stopstigmapsychiatrie.cz aj tam sú zaujímavé informácie.Ked spoznáme svoj stav pochopíme všetko čo obnáša a nemáme už z toho strach,treba sa len o tom rozprávat a spoznávat
dievčatá ja som to brala takto,bolo mi zle,lieky boli pre mna záchranou a pomocou.Ciže ak sú nejaké nežiadúce účinky a podobné nevolnosti,všetko vydržím pokial s ich pomocou a za určitý čas sa dostanem do poriadku.Možno sa tak menej pozorovat.Povedzte ano je to nepríjemné,je to nepohodlné,ale mám nejakú lepšiu možnost.Berte to ako tehotenstvo,tiež nám bývalo zle pálila nás záha,grckali sme mali sme tvrdú stolicu,nemohli sme pit ani fajčit ani kávu,a výsledok na ten sme sa tešili.Povedzme si tých pár mesiacov to stojí za to čo dobré a pekné nás tam čaká.No postažovat a vyplakat na to si tu píšeme,čo nám pomôže toho sa držme.Len nehovorit o tom stále,lebo to kazí liečbu.
Ja mam znamu tehotnu a berie atd ale pred porodom sa musia vysadiť jej povedal lekar, no ale určite to zaleží aj od lieku
ja by som sa chcela aj opytat ako je to s tehotenstvom.ak je zena tehotna s PP tak musi vysadit lieky alebo nie.
barunka ja ho beriem rano a tiez sa mi zle zaspava.ale ked si dam polku frontinu je to lepsie.ale nechcem si zvykat na to.
ina:mám nejakú malú cystu pri štítnej žlaze,ale všetky ostatné hodnoty mám v poriadku.Chodím len raz za tri mesiace na kontrolu endokr.+sono.Vraj to nieje nič vážne.
hyla:máš pravdu po citalecu som mala dlho problémy so spánkom,hlavne preto,že som si ho dávala na noc.Lekárka mi doporučila prehodiť si xanax na večer a citalec na obed,ale ešte som nezačala.Nerada takto experimentujem,lebo vždy sa to nejako odzrkadlí.