Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

Marfuška ako často chodíš do Lubochne a s čím ak teda chceš o tom hovorit,lebo ja tam chodím tiež a mala by som sa už aj objednat.No mám sestru doma s bábetkom,takž ešte vydržím,euthyroxu mám dost.

damaxy

takže som už tu,prajem pekný den všetkým čo čítajú túto tému,dnes nam bude určite lepšie,lebo to tak chceme.Jarka,ty si tú čoko môžeš ešte dovolit a ked ti teraz robí dobre papkaj.Môj syn tiež hráva na gitare aj teraz mi za chrbtom brnká.Velmi dobre mu to ide.Som zvedavá ked bude škola ako to skombinuje,lebo je doslova zalúbený do tej gitary.Niekedy som hrávala aj ja ,ale dávno.Hudba je na nervy ok.Ked som mala PP tak som hraval na klavíri,a to upokojuje,lebo sa sústredíš na iné veci.Hrala som ale len také ludové sedemdesiat sukien a pod..No pre uvolnenie je to fajn.

Jarka77

baby tu ste dnes? Dnes mam viac casu mozme pokecat. Tesim sa na vas a hlavne hore hlavu kazdy den nam bude o trosicku lepsie.Je to v hlave ako hovori damaxy ja to pomalicky vyhanam prec prec prec prec prec. :-)))

Jarka77

Ahoj ina v pondelok som bola aj ja strasne unavena v nedelu som bola dlho hore aj so synovcami asi som prechladla ale uz je to lepsie musela som spat asi 20 hodin paralen tiez som sa bala co ak ide PP a potom som si povedala ziadne PP som unavena vyspim sa bude dobre hlava mi trestala a teraz je to ok citim sa velmi oddychnuta.

Jarka77

inac mam sa dobre v pondelok som bola velmi chora hned som isla domov spat priatel okolo mna skakal bol uzasny zakryl ma vzala som paralen a pila caj dostala som chut na chlebik s maslom a dzemom tak mi az 4 velke urobil aj som zjedla. Baby ja mam vecer stale taku chut na cokoladu stale nieco luskam do hlavy :-) a je to super milujem cokoladu ale bez orieskov :-). Skuste aj vy cokoladu. Tiez si uz spievam a je to fajn.Niekedy som chodila na umelecku skolu na gitaru teraz je v kute asi ju oprasim :-).Je mi dobre po vylezani ma to preslo v pondelok mi isla hlava prasknut. Zajtra apozajtra mam opat dovolenku ideme sa asi kupat do madarska velmi sa tesim.Baby drzte sa.

Jarka77

Ahoj hyla takze sme na tom rovnako. Kedy mas statnice? Ja idem do posledneho rocnika teraz a mam statnice az v juni ale celkom sa na to tesim.Grtulujem ku skuske.Neboj sa statnic ja som uz na jednych bola na bakalarskych je to lahsie ako maturita. obhajis pracu vytiahnes tri otazky a odpovedas aspon u nas to bolo komisia bola super hovorili ze nie sme tu na to aby sme vas vyhodili ved ste urobili skusky. Proste boli velmi super.Ber to tak ze sa s radostou budes ucit na statnice aj ja sa na to chystam urob si dostatocny cas aj rezervu aby si stihla vsetko a budes v klude na statniciach.Jasne je to stres aj ja som sa bala ale chcela som mat taky pocit ze budem vediet. Zavrela som oci priala som si super otazky a vytiahla som. Drzim ti palce.

marfuška

Ina a damaxy.Ani neviete akú pravdu ste tu napísali,lebo aj ja každú chvilu pozerám,či tu nie je niečo nové.Aj ked sa nezapájam vždy do diskusie rada si prečítam Vaše názory a viem že nie som sama,čo má kadejaké problémy.Dnes som mala napr.nervy z toho,že som išla do Lubochne,ale nakoniec som to zvládla aj bez tabletiek.A vobec mám nejakú fobiu z cestovania a nielen z toho./Práve ma vymákol manžel a smeje sa,že kričal po detoch a závislák som ja./Pozdravujem Vás a prajem,aby sme to všetko nejak zvládali.

ina

Je to sranda, že ked sme mali my deti male tak sme sa nevedeli dočkať kedy vyrastu a teraz sa neviem dočkať kedy budeme mať neaké babätko v rodine.Je to velka radosť, ja sa už tešim na vnúčatá.Moja sestra ma chlapca 11 ročného a stale hovorí, že už aby bol velký ja jej hovorím, len neponáhlaj a uži si to, lebo tak to uletí ani sa nenazdáš a už to nikdy nevrátiš späť.Kopec veci aj s detmi by som teraz inak prežívala, vtedy som sa všade ponahlala a všetko som chcela mať urobené čo najrychlejšie, no čo už, je to tam ale ja sa tešim a dufam, že mi to bude dožičené.Tak si to pekne vychutnajte aj vy v rodine!

damaxy

a vieš že si?Lebo aj ja som a manžel sa zo mna smeje,lebo ja hovorím,že si idem len pozriet poštu a len zdravie a len tie moje témy a oni chacha,no a čo si z toho robím? Nič,lebo oni nevedia,že ja mám z toho radost.A tú si môžem spravit niekolko krát za den najma vdaka vám.Pýtala sisa na tú našu malú.Sestra je s nou u ás takže ked raz za čas zaplače už som rpi nej a užívam si toho anjelika ,mojkám si ju,grgám,prebalujem,no je mi fajn,bodaj by to ešte aspon mesiac prerábali.

ina

zitka zatial som mail nedostala.skus mi ho poslať ešte raz.damaxy ja už mam pocit, že som zavisla na tomto fore.Ja momentalne robim na počitači a stale sem nazeram čo ma kto nove a vždy sa tešim ked je nam niektorej lepšie alebo niekto pride s neakou novou radou ale hlavne som bola strašne rada, že nie som sama, lebo aj teraz na dovolenke ked som sa stym zdvorila kamoške tak sa na mna pozerala ako na blba a hovori mi, že to nemožeš tak všetko preživať, tak sa mi zase potvrdilo:kto neprežije neuverí a hlavne nepochopí.Takže človek si potom váži všetkých ktorí ho chapu a dakuje za každu podporu aj pochvalu.