Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

barunka

Baby dnes je konečne piatok.Je čas niečo podniknúť.Bola výplata,treba si kúpiť nejaké ,,tešítko´´pre radosť.Dnes mi je celkom dobre,tak som sa rozhodla navštíviť obchod,ktorý mám veľmi rada,ale vždy je tam milión ľudí a väčšinou v ňom nevydržím.Idem tam sama.Teraz som hrdinka,no uvidím.Vezmem si sáčok,minerálku a lieky tie mám zo sebou vždy.
Mimochodom,pri akútnych stavoch,keď som mávala kŕče mi pomáhalo obyčajné mlieko.Poradila mi to lekárka zo záchranky.Odvtedy pijem denne min. pol litra mlieka a aj keď mi ešte býva zle-kŕče nemávam.Brala som predtým šumivý calcium,calcium chloratum,ale vadili mi na žalúdok.Takže mlieko vyhralo.majte sa

jolanka

ahoj Damaxy, predsudky ja tomu hovorim inac prizemnost ludi,vies mam taky dar asi ho nema vela ludi nikdy neodsudzujem pokial sa nesklamem,nedam na reci,potrebujem poznat,spajam minule s pritomnim, hodnotim jedinca az ked ho poznam do hlbky,podla mna kazdy clovek ma v sebe dobro,zlo,egoizmus,preto sme ludia a tym sme kazdy ini a jedinecni.Ani ja nerozpravam cudzim o vsetkych mojich zachvatoch,ved aj na co.To je moj stav a len ja si musim pomoct,samozrejme su dobre aj rady ale tie tiez musim spracovat a stotoznit sa s nimi,takze zasa len ja.Je to prirodzene ze to nezavesime na nos kazdemu. Vies mozno keby si ma stretla na ulici ani nezbadas ze trpim PP,az kym by som ti to nepovedala.

Alternativa

Zitta,
napadlo ma, aky mas krvny tlak? Vies, raz sme hore a raz dole, vsetci. Nevztahuj to na chorobu, jednoducho je to tak a zajtra bude lepsie, urcite. Ak si este pri PC, tak sa spolu obe usmejme, dobre? Pekny zvysok vecera Ti prajem a dobru noc.

Alternativa

Barunka,
xanax a neurol maju naozaj chemicky uplne rovnaku ucinnu latku. Cize ich zamena nemusi ist postupne, vobec by si zmenu nemala citit. Myslim, ze Tvoje nedobre pocity mozu byt len subjektivne. Hoci aj ina reakcia na ten isty liek od ineho vyrobcu je mozna. Rozni vyrobcovia maju v lieku rozne ine pridavne latky, ktore su tam z dovodu technologickeho /tabletovanie/, stability a vstrebavania ucinnej latky. A na tieto moze organizmus trochu inak zareagovat. Napr. mne vysoku horucku okamzite zrazi aspirin a acylpyrin nie. Hoci maju oba lieky 500 mg kyseliny acetylsalicylovej. Skusila by som este par dni xanax, lekarka urcite vie, preco to zmenila. To postupne vstrebavanie je zaujimave, lebo Ti udrzuje stale rovnaku hladinu ucinnej latky v organizme. Zrejme prave na tu postupnost si musis zvyknut. Drzim palce Vam vsetkym, dievcata.

zitta

Ahojte,
Damaxy,nemám žiadnu správu na maile ,asi to ešte neprišlo. Katka skús ešte raz odoslať!
Damaxy,si zlatá že si sem dala tú stránku o úzkosti, už som to preštudovala,sú tam dobré informácie.
Combamin, nedá sa nič robiť, treba len čakať že to prejde. Ale už som z toho zúfalá, zase je mi horšie, celý deň sa len ťahám,mám zlý pocit.
ie huby ani nespomínajte, celé moje trápenie sa začínalo s tým že som jedla plnené zemiaky s hubami. Bolo to asi pred 12 rokmi,vtedy som dostala otravu žalúdka, a odvtedy mám chronickú pankreatídu. Nebolo to celkom vyliečené vtedy, lebo všetci sme jedli z tých hubových a nikomu nič nebolo len mňe.
Zlé spomienky,brrrrr

marfuška

Zdravím Vás dievčatá.Ja som dnes od rána mala nejaký blbý den,bola som akási rozklepaná.Tak som si dala Lexaurin,trochu mi je lepšie.Neviem ako Vy,ale ja ked som užívala neurol tak ma hrozne bralo do spania.A ešte Vám chcem napísat jednu vec,ktorú mi povedala jedna sestrička,ktorá pracuje na psych.Nevideli sme sa dlhšiu dobu,tak sme kecali a ja som jej medzi rečou spomenula,že mám problémy so štítnou žlazou.A ona mi na to povedala,ospravedlnujem sa za výraz,že št.zlaza je velká "svina" na psychiku.Aj v literatúre sa uvádza že št.zlaza velmi ovplyvnuje psychické stavy.Ja som to tu už kdesi písala,že som užívala Euthyrox a zároven aj Seroxat.Ked som už bola bez Seroxatu a zasa išli na mna nejaké tie psych.návaly,tak pani doktorka mi predpísala už len Lexaurin.A ešte nakoniec.Moj najlepší relax je záhrada,i ked potom nevládzem, ale ešte radšej mám ked možem zobrat našu Nerku-psíka a vybehnem s nou do prírody.A tam nemusím nad ničím rozmýslat,len tak sa potulujem.Ale musím sa priznat,dnes som celý čas na záhrade myslela na Vás,čo nové si tu prečítam.Pozdravujem Vás všetky a prajem slniečko da našich dní.

damaxy

Aj ja rada chodím a ked nenájdem hríby,tak nájdem bylinky,alebo slimáka,alebo medvedie h...o,alebo pekný výhlad,mne je tam dobre,že tam som.

ina

damaxy, ja som ešte nebola tento rok na hriboch ale velmi rada chodim aj ty?Chystam sa isť pozrieť cez vikend, lebo pri nas niaky les na hriby nieje a už rozpravali že začinaju po tychto daždoch rasť.A suvisi to s uzkostou ja sa tam odreagujem,je to fantasticke.