Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
tisch, s tym sťahovanim je to fakt dobry napad,ja som to tak riešila niekolko krat za sebou až som mojho muža vytáčala lebo už nevedel kde čo ma.hovoril že ešte si len zvykol a už to zase niekam zmyzlo.ale hlavne je niečim sa zamestnať a popripade z čoho sa budeš aj tešiť aspoň chvilu.Ja som mala obdobie ked som nakupila kvetin a sadila a sadila.potom som sa vytešovala ake je to všetko pekne.
mne tiež velmi padali vlasy, vraj pri dlhotrvajucom strese a upadku mineralov v tele, ale už je to lepšie.
Čo ťa tá prasvokra tak deptá.Bývate v jednom baraku?Povedz jej,že máš príšernú hnačku a stále vraciaš.Určite sa rýchlo vyparí.
Coaxil som chviľu brala,ale nepadali mi vlasy.Mne sa zase rapídne zhoršil zrak,ale vraj nie z liekov.Tak neviem.
ja som v praci, ulievam sa lebo musim. tiez som sa skraslila aj nahodila do peknych farieb. nech maju aspon iní radost, mozno sa k nej dopracujem aj ja ked uz nic nerobim.
kolegyna mi vnukla dobry napad prestahovat si izbu tak sa pokusim nad tym rozmyslat a zamestnat si mysel aj telo na weekend.
tak ja som sa trochu skraslila,vyumyvala som kupelnu aWC, upratala vtakov a trocha obyvacku a teraz mam aky taky klud konecne sa mozem najest a vypit si svoju rannu kavu v klude, aspon dufam, ze prasvokra nepride s niecim otravovat,privadza ma do zurivosti nemozem pomaly ani sediet.A mam taku otazocku nepadali vam vlasy, mne hrozne zacalo sa to v obdobi ked ni vymenil liek za Coaxil je pravda ,ze som v tom obdobi mala aj zachvaty ,ale teraz som neni tak zle.Lekar povedal,ze pochibuje ze je to s toho.Berie aj zinok a aj ine vitaminy.
Dobréé to bude.Dajte si sprchu,pekne sa namaľujte,medovkový čaj je tiež fajn.Alebo ak nemusíte do práce,tak jednoducho oddychujte.Pustite si venezuelský seriál,kde majú skutočne obrovské problémy alebo bláznivú komédiu.Zvládnete to,PRESVEDČTE sa,že práve dnes prežijete krásny deň.
zase som uplne zle spala, asi 15 min som si davala do oka jednu kontaktnu sosovku co ma tak triaslo a ked som sa na seba pozrela videla som pribuznu medvedika pandy. o mne si vsetci myslia ze v kuse zurujem. ale to je mi jedno. nieco som zjedla a teraz sa to snazim nevyvracat. a zaludok ma neskutocne pali. a zase som zacala vela fajcit.
Ahoj Barunka,drzim palce v tom obchode.to mlieko je super ale z lekov si pridaj magne B6 aj ono je protikrcove a pri tetanii vhodne.nebudem ti to tu vysvetlovat ako to vlastne v tele je s tymito mineralmi,je to zlozity chemicky proces, ktory sa odohrava v bunke ale ver pomaha.Tak aspon super den tebe.
tish.čo je s tebou?
Tish ahoj, ak ta to potesi aj ja ho mam tazke chce sa mi revat,pred dvoma tyzdnami mal maly horucky,potom muz,nakoniec ja 40 ledva som sa z toho dostala zacala si vybavovat resty zo skoly a je to tu znovu maly ma opat teploty,doma bordel ja mam zasa naladu o nicom este som sa nespamatala z vymeny nazorov z prasvokry a opat dalsi boj,ako keby toho nebolo dost.Tento rok je snad pre mna prekliaty.