Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

tish

sara: nema vyznam sa s tebou natahovat. a nechcem byt cynicka a sarkasticka. neviem odkial to mas ale skus si o nich najskor nieco precitat.

sara

ina co je na tom ked jej poviem pravdu ked vy ju klamete? Je to na letaku! A vsetky b vitaminy zvysuju tu chut!
miska napis mi ako schudnut.a mas anorexiu alebo bulimiu?

ina

miska, držim ti palce a hlavne ti želam aby si čoskoro našla človeka, ktorý ti pomôže popasovať sa s tvojimi problemami.

barunka

mishka.Magne B6 beriem už viac ako pol roka a nepribrala som ani kilo.A keby aj,nevadí.hlavne,že úzkosť sa vytratí.Ak sa cítiš fakt tak mizerne,možno by si mala častejšie chodiť svojej psychologičke a povedať jej úplne,úplne všetko.Ak by Ti dala ľahké antidepresívum,myslím že nič by sa nestalo.

ina

miska ja som bola asi u 5 doktorov, kym som sa ako tak uspokojila s tym, kto mi pomože.Tak ak vieš že tento nie je pre teba ten spravny chod k druhemu.nenechaj všetko na osud, musíš aj ty bojovať.ak nebude tebe zaležať na sebe komu potom?ono je najlahšie povedať si,už to nezvladam, ale rozhodni sa a chod k druhemu a najlepšie aj k psychologovi.