Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
mishka, neviem odkial si ale skus sa vo svojom okoli poinformovat o lepsom lekarovi, ktory sa ti bude dostatocne venovat. vyzera to dost vazne.
ina, odkedy som pribrala, a odkedy som vysadila lieky, prestala som k nemu chodiť. Jemu išla len o pribratie, moja psychika mu bola ukradnutá...ale môžem povedať, že vďaka "jeho liečbe" to je oveľa horšie, pretože som začala skutočne hladovať, vždy to bývali len pokusy:-( A bývam s mamou a jej kamoškou. Naši sú rozvedení.
to ti kto tie lieky predpisal? to ti liecili tvoj problem? a ake antidepresivum?
Babenky, idem off, pekný deň....
mischka,a nechcela by si isť na liečenie.vraj v kolektive sa to omnoho ľahšie rieši.A ty určite chceš sa s tym popasovať,inak by si tu nebola medzi nami.ale hlavne vymeň psychiatra lebo tento ťa očividne nezvlada.Byvaš sama alebo s rodičmi.
ina,
u mňa to trvá už 8r. Nedá sa to vydržať:-( Ten strach z jedla, tie výčitky, tie myšlienky na smrť z pribratého každého gramu:-( A začalo to, keď som mala 12r, chcela som trochu schudnúť, tak 3kg. Lenže sa mi to vymklo z rúk:-(
tish,
ja som lieky užívala(min. leto) - Zyprexu, pribrala som po nej 17kg- za mesiac a pol. A to som mala veľa pohybu!!! A tiež antdidepresívum. Nechcela som priberať donekonečna, tak som tie lieky vysadila, a začala hladovať, všetko som schudla, a ešte viac. A stále chcem chudnúť:-((
Teraz čítam na nete o B6, a naozaj sa používa aj pri úzkosti...a nikde nie je napísané, ani v nežiadúcich účinkoch, že by sa priberalo...
mishka, ved z toho nemas ako pribrat. nechces predsa len skusit nejake lieky?
bola som natom fore a viem že si tam aj ty.Nezufaj ale nespoliehaj sa len na našu pomoc.Ak ti neporadil jeden psycholog tak chod za druhym a nečakaj.sama to nezvladneš a maš všetko pred sebou,nezahadzuj šancu byť šťastna.o to sa tu snažime aj my, a vidiš každa sme si dali pomocť lebo chceme byť šťastne.kedy si sa dostala do tohto štadia, niečo ťa sklamalo alebo niekto?
tish,
veď ja jem len to:-(