Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

jolanka

je mi to jasne,ta moja prave nezabudla, ze dva dni ma namocene smradlave ponozky,ja jej ich prat nebudem,ten smrad v kupelni to mas citit.Inac som jej ich pripomenula

jolanka

damaxy ca ta tak vytocilo t,ten moj prisiel z roboty ako zurivy krokodil ahned ma zfukol,tak som mu preventivne z usmevom na tvary povedala ze dva dni ho nevidim a hned mi nieco vytykas ci to mam namiesto pusi tak sa spametal a dal mi ju.

damaxy

Jedna z najhorších vecí,ktorá nám nepomáha ale ubližuje je sebalútost.A dalšia,myslím si e ten si o mne myslí... a trápenie a lutovanie.To teraz nepatrí nikomu,to je len úvaha.Som momentálne nahnevaná,ale to prejde,to prejde,ešteže vás tu mám,hned som bežala sa upokojit.

damaxy

Tish tie problémy budú,a teba posilnia,lebo ich prijmeš a už nič podobné ti neublíži.Jednoducho to čo si prežila bola škola,smutná,ale pomocou nej vyrastieš.Vyrastieš nad podobné ubližovanie a nikomu to viac nedovolíš a čo je dôležité využiješ to ako skúsenost a budeš radit podobným prípadom.Už to nebude problém v tvojej hlave.

tish

mate pravdu, uz sa tym nikdy nebudem zaoberat. poviem si som mlada, zivot ide do predu, je niekto kto ma miluje aj taku aka som, len nie je so mnou. verim, ze raz so mnou bude. a ak nie, bude niekto iny. a bude ma lubit a moje problemy ak sa nestratia, bude pri mne stat, pomoze mi a bude ma drzat za ruku. musim sa nejako presvedcit:)

damaxy

Tish,je to v tebe,nevieš sa toho zbavit,skús to niekde zatriedit a dost.To čo bolo nevyriešime už teraz.Napíšeš mi ,že to vieš.Ked to vieš tak to nachaj tak.Mysli na to,že ty si nevinná a dedo musí s tým pocitom žit.Ked tebe niekto ublíži tak ta zraní,ty to prežiješ,ale on so svojim svedomím...Nikdy nemôže vediet kedy sa to u neho prejaví.Ty si bola vo veku ked si nebola schopná uvažovat dospelo na rozdiel od neho.resp.od nich.Takže oni sa tiež trápia,len sú hrdinovia ale pred kým?pred tebou nie a pozri sa im smelo do očí,ty sa nemáš prečo skrývat.alebo ano?

jolanka

absolutne nicim,uplne sa rozplinie,ak prvy krat uvidis svoje dieta ,yvoja cesta sa zmeni a ty co ti ublizili nebudu existovat

jolanka

Vidis a ze tu nikoho nemas a znasat pritomnost jeho nemusis.Proste na tie stretnutia kde je nechod.Raz sa to strati najdes lasku,budes mat krasne dieta,milujuceho muza,ktory o vsetkom bude vediet a strati sa to ostane ti len strach aby si nemala dceru a aby to bol syn a ja ti syna velmi prajem,pretoze tato spomienka ak sa ti narodi uz nebude nicim.