Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Ahoj via,už je trochu lepšie,ale len teraz začínaš s liekmi a co ti dali
ahojte vsetci pred pät apol rokom som prekonala tazku depresiu a hovorila som si ze uz do toho nikdy v zivote nespadnem.bohuzial stalo sa,najskor som proti tomu bojovala,co malo za nasledok uplne silne zavraty,a potom som prezila panicky atak,kde som myslela ze sa zblaznim,nahly naval tepla pocity uzkosti a strachu,myslienok uplne sialenych a potom triaska celeho tela, a to sa zopakovalo asi v 15 minutach este dva krat.vzdala som sa a rano odpochodovala psychiatrovi,ktory mi diagnostikoval depresiu,a panicku poruchu.takze zase som na liekoch a bojujem dalej.chcem odkazat vsetkym ktori mate takyto problem,chodte k lekarovi,nenechajte sa spadnut na depresivne dno.
Hyla tak máš trochu zmeny,prajem ti aby bola prospešná pre tvoje zdravie a hlavne s robotou sa treba podelit,šanuj sa a nechaj si pomôct.Vieš fyzická únava nejaká velká radšej nie.Začni také práce,z ktorýžch budeš mat radost.Potom aj to ostatné.A samozrejme oddych pomedzi to.Pá
ahoj ja som prišla,čože si plačlivá?
Je tu niekto?:-(( Som dnes nejaká plačlivá:-(( Ach yo:-(
ahojte idem na vzduch malú sme napratali do kočíka a podho do ulíc,čo sa za mladi naučí...
Ahojte dievcata damaxy, hyla, tish, jolanka a ine takze som tu opat. Neboli sme v meste ale bola som u mamky v salone ona robi okrem ineho aj manikuru a pedikuru tak mi urobila krasne nechty taku francuzku manikuru a take lepky kvietocky na nechty. Krasne nechty mam tak sa z nich vytesujem. Ja si vahu nemusim strazit nosim pomaly S-ko ale dala som si dynu a nanukovu tortu. A mamka ma vola jest nechce sa mi jest ja len tu cokoladu :-). Zajtra mam meniny tesim sa bude pekny den:-)
ahojte dievcata.uz som spat na orave a je tu prijemne chladno.prezila som 7 hodinovu castu v pohode.a teraz sa znova ucim.ja sa toho snad nezbavim.to premahanie je hrozne.tak by som chcela istna prechadzku ale treba upratat a poprat lebo som tyzden bola prec.
ta debata sa tu rozprudila.ja len ze nam uz rastu huby a mamina dnes bola v lese a nasla pekne dubaky.hned sme si urobili prazenicu.bila super.prajem pekny vecer.
tak sa s ním poteš,pá
idem ulozit maleho, pa