Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

via

ahojte vsetci pred pät apol rokom som prekonala tazku depresiu a hovorila som si ze uz do toho nikdy v zivote nespadnem.bohuzial stalo sa,najskor som proti tomu bojovala,co malo za nasledok uplne silne zavraty,a potom som prezila panicky atak,kde som myslela ze sa zblaznim,nahly naval tepla pocity uzkosti a strachu,myslienok uplne sialenych a potom triaska celeho tela, a to sa zopakovalo asi v 15 minutach este dva krat.vzdala som sa a rano odpochodovala psychiatrovi,ktory mi diagnostikoval depresiu,a panicku poruchu.takze zase som na liekoch a bojujem dalej.chcem odkazat vsetkym ktori mate takyto problem,chodte k lekarovi,nenechajte sa spadnut na depresivne dno.

damaxy

Hyla tak máš trochu zmeny,prajem ti aby bola prospešná pre tvoje zdravie a hlavne s robotou sa treba podelit,šanuj sa a nechaj si pomôct.Vieš fyzická únava nejaká velká radšej nie.Začni také práce,z ktorýžch budeš mat radost.Potom aj to ostatné.A samozrejme oddych pomedzi to.Pá

Jarka77

Ahojte dievcata damaxy, hyla, tish, jolanka a ine takze som tu opat. Neboli sme v meste ale bola som u mamky v salone ona robi okrem ineho aj manikuru a pedikuru tak mi urobila krasne nechty taku francuzku manikuru a take lepky kvietocky na nechty. Krasne nechty mam tak sa z nich vytesujem. Ja si vahu nemusim strazit nosim pomaly S-ko ale dala som si dynu a nanukovu tortu. A mamka ma vola jest nechce sa mi jest ja len tu cokoladu :-). Zajtra mam meniny tesim sa bude pekny den:-)

hyla

ahojte dievcata.uz som spat na orave a je tu prijemne chladno.prezila som 7 hodinovu castu v pohode.a teraz sa znova ucim.ja sa toho snad nezbavim.to premahanie je hrozne.tak by som chcela istna prechadzku ale treba upratat a poprat lebo som tyzden bola prec.
ta debata sa tu rozprudila.ja len ze nam uz rastu huby a mamina dnes bola v lese a nasla pekne dubaky.hned sme si urobili prazenicu.bila super.prajem pekny vecer.