Úzkosť

Alternativa

Aj dnes bude slnecny dnik, pre vsetkych, aj pre Teba, Mishka. Nevadi, ak niekde v SR budu mraky, to slniecko mame v srdiecku a dusicke, vsak? Pekny den Vam prajem.

damaxi

Mishka,ja som mala dnes blbý den a stále ma baví žit aj robit a stále dokola.Si len vyčerpaná,ale máme na to nárok povedat si je mi tažko.Takže zajtra bude lepšie.No ked to človek povie je lepšie už skôr

vrr

mishka:) ale ved mna nezatazujes:) keby som nechcela jednoducho nereagujem a nepisem ti, takze mi to pokojne povedz,bude ti lepsie

mishka

vrr, ajoj..nebudem Ťa tým zaťažovať:-( Len som to chcela niekomu povedať:-((
Veľmi si želám, aby som sa ráno už neprebudila:-( Nenávidím sa:-(

damaxy

Inak ja som už rok bez liekov a cítim sa dobre,ale zaujímam sa o tieto veci,lebo poznaním sa dá dost zvládnut,kým si OK samozrejme

damaxy

čo sa stalo,že si sa položila?Vieš ja som tiež mala PP s depresiou,kedže som nevedela čo sú to za záchvaty,tak som spadla z tej beznádeje ešte aj tam.Ak teda chceš o tom a môžeš písat

via

pred siestimi rokmi som mala fevarin,teraz mi dal citalec,lieci aj depresiu aj panicku poruchu.zacala som to teraz brat tak sa este urcite minimalne 2 tyzdne potrapim kym to zabere.na spanie mam zopiclon-chvalabohu zan.