Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

mishka

hylka, ja sa vždy teším domov, počítam každú mínutu:-(...A teraz už mám okolo 46:-( Bojím sa, že sa to vyšplhá na na 50 a viac:-( Zasa ma bolí žalúdok, nacpala som do seba pre istotu laxatíva a diuretiká:-( Chúďa môj žalúdok:-( Skúšala som si dať ňaň teraz teplú sprchu, ale vôbec nezaberá..A brucho mám z toho melónu ako tehotná, naozaj:-( Už aby zaúčinkovali tie lieky. Ráno zasa vstávať o 4:30, ach yo, nechce sa mi, ešte keď viem, aké sú tam hnusné sestričky:-(

hyla

ahoj miska som rada ze si sa ozvala.vravela si ze mas okolo 50 kg a vysku 170 tak to nie si tucna a verim ze si pekna a symetricka.nechudni viac.netreba ti.a nevrav si stale ze si tucna,povedz si ze mas pekne nohy pestovane ruky,krasne vlasy a tvar, ze je na teba radost pozriet.a ked sa pekne oblecies a uceses si kocka na pohladanie. a hovor si som pekna som pekna.lebo je to tak.a v tej nemocnici sa netrap nad ostatnymi ,nedaj sa im vytocit.urob co chcu a nedaj im sancu prelomit tvoj ochranny plot.vsak im sa to vrati.tes sa na koniec ked pojdes domov.alebo k nam na forum.

mishka

Ahojte babenky...Ja sa mám dnes celkom fajn. Ráno som bola na praxi v nemocnici- interné muži, hneď ráno bol existus, tak to ma nepotešilo, ale nahneval ma prístup personálu:-( Potom ma nahnevali sestričky- vrchná, urobila zo mňa nejakú kravu, robila som im poskoka...Mala som chuť odísť, ale nemôžem, nahrádzam si od dnes prax zo školy:-( (vďaka mojej chorobe:-(( ) Nemám chuť tam zajtra ani ísť:-( A tie blbé keci, ako vyzerám, ohovárali mi ruky- že som nejaká moc chudá atď. A to som len započula za dverami!!!:-( Všetci mi len klamú, ja viem, že som tučná:-( Veď to vidím a cítim:-( Teraz si o mne musíte fakt myslieť veci, píšem, na čo myslím, samé kravinky:-(...A tiež sa bojím menzesu. U mňa znamená menzes- tučná:-( Moja hlava si to myslí:-( Ale viem, že žena menzes musí mať:-( Ja sa ho bojím:-( A od začiatku prázdnin som pribrala 2,5kila! Všade sa píše, že ak sa dosiahne normálna váha, že sa priberanie zastaví, lenže u mňa sa nazastavuje:-( Je to klam!!! Psychologička hovorí, že som normálnu váhu vôbec ešte nedosiahla, ale ja to vidím, že áno:-( Teraz som navečeraná, mám v hlávke zmätok, výčitky- zjedla som veľa melónu a presnidávku, ale nevadí:-( Vracať nemôžem, naši sú doma, a ani hladovať už nechcem. Zajtra idem ku psychologičke, tak sa aj teším, mám ju veľmi rada. Vždy, keď sa mi zdá, že už mi končí cesta, ona akoby odstránila tú tmu a ukázala mi, že tam svieti svetielko. Dnes ma zamrzela jedna vec. Dnes mi babka zdôraznila, že nemám robiť zo seba chuderu, že sa nemám robiť, že som chorá!!!!!! Docela ma to trápi:-( Keby som sa len robila, bola by som oveľa rada, lebo by som vedela, že s tým divadielkom môžem hocikedy skončiť. Ale ja ho naozaj nehrám:-(( A preto sa nechcem s mamou rozprávať, lebo sú s babkou rovnaké. Nechápu ma, nie sú ochotné mi pomôcť, lebo to LEN hrám:-( A už som s tým ževraj trapná:-(( Keby len vedeli, ako sa celé dni trápim nad jedlom a školou:-( Teraz mám nejaké povinnosti aj v škole- čo treba ešte urobiť. A babka nezabudla ešte poznamenať, že sa nemám urobiť ešte choršiu!!!!!...a mám si dokončiť povinnosti...lenže ja sa na to momentálne necitím, a ona to nechápe:-(
No, včera aj dnes som bola na nákupoch, tak som potešila svoju ubolenú dušičku.
Prepáčte, že som sa tak rozpísala, a ešte o takových blbostiach...
Barunko,
mailík od teba mi ešte neprišiel...a lieky nechcem:-(
Jarka, ina, večer vám odpíšem na tie mailíky, prepáčte, že mi to tak dlho trvá...
jolanka,
a aká nepríjemnosť sa Ti stala? Verím a dúfam, že zajtra sa to všetko porieši.
tisch,
nebuď smutnučká. Keby som Ťa tak mohla objať, hneď by som to urobila. A ak potrebuješ ešte nejaký čas pre seba, kľudne sa venuj LEN sebe! Máš na to právo.
hylka,
som rada, že sa cítiš fajn:-)
Tak pekný večer, opatrujte sa.

jolanka

ale treba ale dostala som sa az teraz k pocitacu,dnes som si spravila taky volny den i ked s malou neprijemnostou,ale aj to musim vyriesit zajtra, dnes som ju nevybavila.Idem ti to napisat.

barunka

combain.chcem ti len povedať,že som sa donedávna tiež nehrnula sama do obchodov,ale chcem byť samostatnejšia.Najrv som chodila do obchodov,ktoré sú čo najbližšie k baraku,potom postupne ďalej.Keď mi bolo vyslovene zle,tak som nešla,aby ma to neodradilo.
Včera som si však sama kúpila(až v meste 4km od domu) strieborný prstienok.Krásne sa leskne,všetkým sa páči a ja som happy.Treba sa potešiť,veď si to zaslúžime.

combain

damaxy mne to dost pomaha tie slzy.ale niekedy len tak bezdovodne dostanem taku "depku" smutku.a s tym ze treba si urobit radost niecim mas uplne pravdu - staci fakt drobnost,ja najradsej idem na seba nieco kupit.samozrejme nie sama ale vzdy je to s mamu.sama by som mala zas zachvaty.fuj