Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

hyla

ahoj miska.jolanka ma pravdu.ono tie prehanadla sposobia ze sa ti nevstrebavaju vitaminy,mineraly aine latky ktore podporuju aj chod nervovej sustavy.a preto aj tie uzkosti a podrazdenia.
ved mozes byt chuda ale spravne sa stravovat, dbat na prisun vsetkych zivin ktore organizmus potrebuje.doktorka ti nevysetrila krv aby zistila ci nie si chudokrvna a tak ?papas vitaminy?alebo pi mineralky s obsahom ionov.tie jogurty a mlieka su super na rano.porozmyslaj.
barunka viem si to zivo pedstavit.ja tiez neviem hned zareagovat na neaku kritiku a potom sa doma hnevam na seba ze som mohla povedat to ,ci ono.
ale kaslat na to.to by bolo hrozne keby sme boli vsetky rovnake.len si ich nefarby, znicis si ich.mas krasne vlasy.ja som citala annu zo zeleneho domu a tiez som chcela mat take.
pekny den

Alternativa

Barunka,
ta sefova zena reagovala typicky zensky. Hlavne ked si v blizkosti jej muza viac hodin ako pritazliva zena, hi, hi. A farbu zmen, ked sa Ti zachce, ale darcek predsa nie je dovod a este od inej zeny :D.

jolanka

Barunka s tym kocurom by to bolo trefne,ale kedze je to sefka mala si povedat,ze dakujes ale tebe sa to ta rysava paci.Inac si dievca mojho sna vzdy som chcela byt rysava a ked aspon aby dcera bola,ale mam spinavy blonda, syna.

barunka

Tomu by ste neverili.Už dávnejšie som mala narodeniny,no šéfova žena mi gratulovala včera.Neuhádli by ste,aký darček som dostala.Farbu na vlasy.Tmavohnedú.Ja som ryšaňa s modrozelenými očami.Vraj som ako ich túlavý ryšavý kocúr.Dobré nie?Viem,že ona je vždy preúprimná,ale toto som nečakala.Neviem ako hneď zareagovať,trefná odpoveď ma napadne až doma.Možno som jej mala povedať: Jéééj vy máte doma tak krásneho kocúra?Minule mi povedala:si nejaká bledá,flámovala si?a to som práve prišla od kozmetičky.No nič,musím trénovať asertivitu,naučiť sa pohotovo reagovať.Hlavne sa nenechať vytočiť.Veď ja si na ňu niečo prichystám.ahojte

jolanka

Ahoj Miska,neda mi nezareagovat,budem asi dost tvrda tak ak nechces to necitaj.Co vies o diuretikach a laxativach to ze znizuju vahu, ale to si na omyle bud tak dobra a nastuduj si na co sluzia a tak ich aj pouzivaj.A ako si sa dostala k diuretikam? Ty sa chces zabit? Zle sestry? Oni maju pravdu si podvyzivena,velke brucho no to hej ved nemas spravny prijem potravy a tie laxativa ti ho nevyfuknu,ani nezmensia akurat bude este vascie.A hlavne sa spamataj inac skoncis na ARO s rozvratom vnutorneho prostredia,na ventilatore a tie zle sestry ako ty vravis budu mat co robit ,aby ti zachranili zivot.Ak nechces mat nafuknute brucho zacni sa normalne stravovat,nejec diuretka a laxativa, skus si dat rano aktiviu ten napoj je bez tuku takze v pohode a upravi ti tvoju znicenu crevnu floru.Teraz mi odpuste som nahnevana ale vsetkych,ktory sa dobrovolne nicia by som postavyla k posteli cloveka ktory zomiera ma ukrutne bolesti a hlavne chce zit a vy ste pri nom starate sa o neho a ste bezmocna lebo mu neni pomoci.Vsetko je len na tebe je to v tvojej hlave avsetky tie noviny,televiziu,modelky a reklamu by som zrusila.Kam sa podel normalny usdok a ucta k zivotu?

hyla

ahoj damaxy.je tu forum,ako ho dostat k psychologovi.som si ho precitala.jedna dievcinka tam ma hroznu skusenost.neviem nepozrela by si sa aky mas ty na to nazor? ze to dost zaujimave a chcela by som vediet co si myslis o tom ty.vdaka damaxy.
inak ma chyta predstatnicova nervozita.zasa som zle spala.a moje male dietatko akoby to citilo a je umrncane tiez.
tak pekny den dievcata.

Alternativa

Mishka,
ved tie sestricky hovorili o Tvojich chudych rukach a nie pred Tebou. Cize nechceli Ti lichotit, ale vraveli pravdu. Tak vypusti z hlavy ten "zivotny" problem, ze budes tucna. Ked ini, nezavisli hovoria o chudosti, tak o co sa snazi Tvoja hlavka? A vies, je to normalne, ze robis "poskoka". Mas to ako prax, mas sa vela naucit. Vezmi to tak. Dones, podaj co kazu a sleduj, ako napichnu zilu, atd. Uc sa pritom hopsani. OK? Pekny den Vam vsetkym v teme, dievcata.