Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

hagen

Vieš ja by som to najradšej nepočula, ale triedna mi to neumožní. Zhodí ma pri každej možnej situácií. Dokonca musím pri tom ešte aj stáť, asi si to lepšie vtedy vychutná. ale nebola taká, keď som chodila na plavecky a na TV, jednoducho vtedy, keď som nepotrebovala jej pomoc. Teraz mám otv, nemôžem na branné cvičenia, dokonca ani zbierať liečivé rastliny, lebo mám silnú alergiu a ona to nechce pochopiť. Potom, keď sa vrátim po marodke, tak sa dozvedám od báb, že na mňa hovorila kadejaké nezmysli. Snažím sa v tej škole makť, ako debil, aby som dobehla všetko zameškané, ale ani to si nevšimne, iba to, že som chýbala vtedy a vtedy.

hagen

a kde to tam je? ja tam poznám hlavne Smokovce, Lomnicu, ale trochu aj Štrpské pleso,a viem kde je Spišská nová Ves/tam býva kamarátka/ ale to som asi úplne kdesi mimo, čo(-:

damaxy

Vieš nie je všetkým dnom koniec,aj profáci majú deti aj oni sú zranitelní.Neprajem im nič zlé,ale smiat sa na úkor iných to vie hocikto.Takých si nevšímaj.Primitívov chodí okolo vela,no čo s nimi.Nič,nevšímat a zabudnút.

damaxy

Nám zasa chýba mesto a máme v Bratislave rodinu a oni sú takí zlatí ked povedia,že vezmeme vás do prírody.Tak vždy im poviem nie,do obchodov,ja mám prírodu doma a od rána do večera.Ale tu je pokoj a krása a lúky a stretneš ježka v záhrade a tak.No niekedy sa nám žiada vačšieho mesta.

hagen

To je pekné, že to vedia tvoji priatelia a pomáhajú ti. U nás to vedia v škole a odvtedy mám, len problémy. Triedna ma berie iba ako niečo, čo jej kazí dochácku a v triede si myslia, že sa mi nechce do školy chodiť. No ja keby som mohla, tak by som tam bola. Už som zažila aj zo strany profesorov posmechy na tému moje zdravie. Neviem čo mám robiť:-(

damaxy

Vieš u nás vedia moji dobrí priatelia a najbližšia rodina.Nevidím na tom nič zlé,ale mnohí ludia,z nevedomosti sa na to pozerajú ved viete ako.Tak ako aj my predtým.No ja som tam v čakárni stretla ludí a sama som sa pýtala aj ten,alebo aj tá chodí na psychiatriu?Tiež som mala predsudky,kým som to nezažila a sama som sa tam aj objednala.

hagen

Damaxy! ty si z Tatier? Povec, že áno. Milujem Tatry. Chodím tam pravidelne na liečenia. je to najkrajší kút na svete.

hagen

Ahojte babenky!
Prepáčte, že až odpisujem až teraz, ale mali sme návštevu.
Tak najskôr k tej tetanií. Prvý krát som to dostala v škole. Pamätám si to ako keby to bolo včera. Srdce mi začalo biť, akoby ma niekto naháňal, začali sa mi triasť nohy, ruky, akoby mi po nej chodili mravce. začal ma zalievať pot, nevedela som čo sa deje. Stála som pred tabulou, tak som si myslela, že je to tréma. Potom som cítila ako sa začínam triasť a začalo sa mi zahmlievať pred očami a potom neviem, keď som sa prebrala bola som už v sanitke. Bolo to niečo hrozné, ani to neviem opísať ako som sa vtedy cítila. odvtedy mávam často pocity, že sa mi trasú ruky a nohy.
No a študujem zdravotnú a potom by som rada aj na vysokú, ale neviem či ma niekde zoberú s takými diagnózami, aké mám. Babenky, vaše okolie vie o vašich problémoch? Mne je o tom ťažko s niekym hovoriť.