Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

jolanka

Ano,pre nich je to problem i ked v mojom pripade sa nic nemeni, ja studujem vysoku, uz 11.rokov pracujem,som na materskej,mam urobenu specialzaciu na jedno z najtazsich oddeleni,takze ja som za vodou ako sa vravi len nova pravna uprava ma nuti studovat a co clovek nespravi pre lepsi plat a postavenie? Ale vidis aj tak mam problem to povedat mame,to aby som jej neublizila,ale pekne je na tom,ze i v tomto mojom veku je pri mne a nahana ma.Teraz ako matka ju chapem a viem, ze to robi z lasky a pre moje dobro.Vies ked som skoncila strednu mama stasne trvala na tom, aby som isla studovat medicinu ,ja som si tvrdo presadzovala svoje,ze sestra je blizsie k pacientovi atd.Ver mi obcas som aj olutovala, hlavne vtedy ked lekar ordinoval a ja som nevedela co skor,ale vzdy som si povedala,mala si mamu posluchnut mohla si ordinovat ty.Inac ja som taka fanaticka do svojho povolania neviem preco, ale kazdy kto ma pozna od mala hovoril ze uz od 4 rokov obvazujem a picham injekcie asi mi to bolo urcene.

damaxy

Hagen a prestan byt chuderka to začni ako prvé.Máš len momentálne horšie obdobie,spôsobené svojim duševným zdravím.To však znamená,že sa budeš musiet začat správat rovnocenne zdravým.Teraz povieš že je to tažké.Samozrejme.Lenže ked to nezastavíš bude horšie.A to čo kto povie ber s rezervou.Začni reagovat,ked ti to povie priamo.Nevieš aké má kto umysly a neoverené veci JPP neber vážne.Caká ta kus roboty.

hagen

Rodičia sa snažili zasiahnuť. Boli v škole opakovane. Taktiež sa snažila zasiahnuť aj moja lekárka. Napísala jej min. päť papierov aj s diagnózou aj s presným popisom, čo môžem a čo nemôžem robiť, ale triedna to proste ignoruje. Vďaka nej som sa dostala dokonca do nemocnice, ako následok jej zberu. Rodičia boli aj za riaditeľkou, ale u nás je to tak, že triedna je pánom. Robili sme všetko, čo sa dalo. Doktorka je už tiež napálená, lebo mi musí každú chvíľu pichať, silné proti alerg. lieky, lebo k nej chodim spuchnutá ako balón a s očami takými spuchnutými, že takmer cez ne nevidím. Dáva mi tie najsilnejšie proti alerg. lieky, spreje a nič.
Najhoršie je to, že nemôžeme ani nič robiť, lebo je to cirkevná škola. Super že?

hagen

Ahoj Jolanka!
Ja som Hagen, alebo Hagi! Môžeš si vybrať.
Ako vidím nie som jediná, ktorá sa zaujma o školu cez prázdniny. mne tiež hrozí, že budem opakovať ročník, lebo som strašne veľa chýbala, tak ak chcem prejsť musím spraviť skúšky z 9tich predmetov. Paradox je v tom, že najradšej by som opakovala, ale rodičia nechcú o tom ani počuť. Takže big problém!

jolanka

ahoj baby,takze konecne s vami dnes som mala tazky den a vcera vecer to nebolo tiez v poriadku mala som zasa zachvaty viem cim boli vyvolane a teraz je uz aj po probleme, zvladla som to,horsie to bude vsak vysvetlit to mame, ide o skolu musim opakovat rocnik v podstate ziadna zmena pretoze aj tak budem robit na rok statnice a magistru budem pokracovat s mojim rocnikom,studium sa mi nepredlzi, ono sa vam to mozno bude zdat cudne, ale nas rocnik ma 4racne bak. studium a rocnik pod nami 3roce to znamena,ze statnice budume robit spolu.Takze pre mna je to vlastne vyhoda.nemusim aspon kazdu sobotu sediet v skole,ale iba na tych predmetoch,ktore nemam.Len ako to zas prijme mama?Je strasne citiva a mysli si ze to flakam,lenze ja som fak nevladala a bolo toho vela,teraz nemyslim uciva,hlavu mam dobru ,ale to ostatne. teraz som stastna a tesim sa,ze sa to vyriesilo a ze som si to vybavila SAMA.To sama je umyselne velkym,pretoze ja ked mam telefonovat alebo nieco vybavit s ucitelom tak ma chyta panika,to mam asi zo zakladky pretoze tam k nam mali velmi divny pristup,pritom nerozumiem sama sebe,ze sa toho neviem stale zbavit, ty to su fakt suprer a snazia sa nam co najviac pomoct.Takze vsetkym pekny vecer.

hagen

Smejkov? myslíš niak takto((((((((-: ťa ich naučím chceš?
Takže na klavesnici stlačíš klávesu shift adržíš ju, popri tom po pravej strane pri klavese enter je jedna klavesa, na ktorej sú nakreslené zátvorky. Tak ju stlačíš zároveň pri tom držíš shift a razom máš pusu aha takúto ( Potom stlačíš od pravého shiftu prvú klávesnicu to je tzv. nos takýto - no a oči dostaneš tak, že stlačíš shift a klávesu hneď vedľa pomlčky a máš oči takéto :
No a dohromady je z toho (-: