Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

hagen

1500 otázok? Máš pravdu "vôbec to neni náročné"
No uvidíme. a teraz si ktorý ročník? a chceš mať aj nejakú špecializáciu?
Ja by som chcela vyštudovať pediatrickú endokrinológiu a diabetológiu, ale to sú zatiaľ len úvahy.
Baby idem sa svami na dnes rozlúčiť, idem si užiť svoju lekáreň a idem spať. Som hrozne unavená, bolo toho dnes moc.
Tak dobrú nocku. Stretneme sa zajtra(-:
PS- Ďakujem, že ste ma zobrali do debaty

damaxy

jolanka ja som to prečítala v jednom kuse a potom mi vyšlo z toho volačo ako som bola tehotná 10hodín denne 14 dní v jednom kuse,tak reku,ešte raz,takže už dobre som to prečítala.

jolanka

no co studujem pisem nizsie,ci je to narocne, no to je ,taka anatomia to som bola tehotna 10hodin denne 14 dni v kuse a to som nepresla vsetko a nas odbor ma ucivo skresane,to som aj v snoch rozpravala latisky vsetky kosti, svaly atd, ale mam ju za jedna minus,[pokaslala som trochu srdce ale iba minimalne.mikrobiologia to je tiez sranda ale to mi sme mali test horsie je to s medikmi,Nechcem srasit je to narocne ale da sa to a ked nemas este rodinu a si slobodna tak by si to zvladla.Primacky su gymnaziale ucivo biologia aj chemia okolo tusim 1500 otazok, ak si to dobre pamatam.

jolanka

Nie to nie som asi mas pravdu ,aj ja dost casto neodpovedam,kedysi som navstevovala aj ine temy ale uz ma dost unavovali mam obcas pocit deti sa bavia.