Úzkosť

hagen

Ahoj ina. Dik za privítanie. Ja s tetaniou bojujem od novembra, keď som dostala prvý záchvat v škole. Od tedy sa toho neviem zbaviť. ako sa vy vysporiadavate s týmto problémom?

hagen

Ahoj Darmaxi! Si veľmi milá. Sem teda môžem napísať všetky svoje choroby a vy mi poradíte, čo sa s tým dá robiť? pa a odp(-:

ina

ahoj miksi,hagi vitajte medzi nami!Ja mam panicku poruchu spojenu s neuro tetaniou.Mam tieto problemy od januara,kedy som dostala prvykrat zachvat a od vtedy s touto pliagou bojujem a snažim sa ju vyhnať z mojho života.Toto forum mi pomohlo bojovať ako najlepši psycholog a psychiater v jednom.Su tu fakt perfektne baby!

damaxy

Vitajte všetci noví,ktorí chcete byt zdraví,robíte pre seba čo sa dá aby lepšie,podelte sa s nami o zlé a potešme sa s tým čo je dobré.Každá osobná skúsenost môže tomu druhému pomôct a zároven aj zlahčit stavy v ktorých sa denne nachádzame.Takže takto sa tu bojuje a vyhráva.

mishka

dievčatá, neviete niekto, či by mohlo na spanie 3mg Lexaurin a 0,5mg Frontinu, a keby som to zapila alkoholom? Ak nezaspím,...:-((((((((((((((((((((((( A nemám doma nič na spanie. Prosím:-(

hagi

Čaut baby!
Môžem sa k vám tiež pripojiť?
Mám taktiež tetániu a radšej ani nebudem písať aké ešte všeliake iné choroby. Doma mám hotovú lekáreň. tak pa a dajte mi vedieť či sa môžem k vám pridať(-:

hyla

ahoj miksi.tak vitaj v klube.kedykolvek sa mozes pripojit a napisat ako sa momentalne citis a dievcata ta podporia.napisa nam ako sa ti prejavuje ta tetania.ja mam len PP uz asi styri mesiace.nikto ma nebral vazne a nechapali doma ked som im to vysvetlovala tak som nasla toto forum a pomohli mi dievcata ako s tym bojovat.co treby robit.
inak mamproblem cestovat MHD a tiez ked je pokope vela ludi.ale beriem lieky a uz sa mi to upravuje.
pekny den prejem.u nas uz prsi a tlak sa mi plazi po zemi.