Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Dobre, na úvod kam chodíš do školy? ja by som chcela ísť do Martina. a aký odbor študuješ. Je to naozaj až také náročne? Prímačky si robila len z biológie a chemie, alebo aj z niečoho iného. Je pravda, že atestácie sa robia po novom až po piatich rokoch a to v cudzom jazyku? myslím, že na úvod stačí? velice dik(-:
nebud z toho zúfalá..
hotovo,ale asi to ešte nemáš no kukni
dobre,cakam
Jolanka napíšem ti
Hagen,ale vždy kludne a rozvážne.A povedz si to ak máš nárok som dospelá a jednám dospelo.Som slušná a úctivá a vyžadujem to aj od spolubesedníka.Mám svoje sebavedomie a to je môj spojenec.A skús ešte niečo čo ta napadne aké máš kvality.
Ale to ti mozem ja chodim na lek.fakultu.Co bysi konkretne chcela vediet.
Dobre baby!
Určite to skúsim, budem sa tváriť, že sa ma to netýka, alebo jedným uchom dnu, druhým von. asi máte pravdu. Moc si to beriem k srdcu. a tiež si myslím, že je načase triednej na to čosi povedať. Ďakujem baby, asi som potrebovala, niečo takéto počuť. Myslím, že ste sa mali dať na psychológiu.
Ozaj Jolanka, nemohla si ísť na tú medicínu(-: Mohla si mi aspoň povedať, ako to tam chodí. Ja by som sa totiž chcela tam hroz dostať.
to teda riadna ato neni vsetko,okrem toho aj 2 umrtia v rodine a 1kamarat priebehu pol roka kto by nescvokol
damaxy chod na nebavi ma zit