Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ja si momentalne vychutnavam, taku trochu volnosť, že možme isť kam chceme s manželom a nemusime nikoho otravovať o varovanie deti.Možme sa venovať aj my tomu čo nas bavi.Ale tešim sa aj na vnučata,ale ešte nech chvilu počkaju.No a ak pridu aj teraz nič sa nedeje, budem sa tešiť spolu s detmi.
A cobi dup z vnucat.A to si vychutnas este viac ako tie svoje,uvidis moja mama sa vzdy vytesuje volane ju Babka noska,stale ho nosi na rukach a vsetko mu ukazuje,kazdy vek ma svoje caro
To si fakt užijete kopec srandy.moj synačik vždy hovoril ked niečo vyparatil :ja neviem, to asi šamo.A krutil hlavou ako keby sa on sam tomu čudoval čo sa to vobec stalo.Dcerka ta bola rozvažna, ta najprv rozmýšlala a nakoniec sa priznala ale hned mala na všetko vysvetlenie, prečo.No fakt krasne časy.teraz obidvaja študuju na vš a už ich tie srandy trochu prešli.Ja sa vždy tešim ked pridu domov po dlhom čase.Syna som už nevidela skoro 3 mesiace a dcera prišla min.tyždeň tak mi je smutno ale zase sa tešim s nim a z jeho uspechov.
Ano aj tu svieti,prave som s nim mala taku malu srandu,asi pred hodinou maly rozbil pohar,muz spal teraz ked vstal sa ho pita:kto rozbil ten pohar?Maly pozeral do zeme a hovori:mama,nie je vynaliezavy a zlaty ma 1rok a 9mesiacov
jolanka pamätam na tie časy, krasne to časy.Vtedy som si hovorila už trochu vyrastite a nechajte ma chvilu spať.Ale môžem ti povedať keby sa to dalo tak to všetko vratim spať,aj ked len na chvilu.Len si to vychutnaj, to šantenie ten džavot lebo deti velmi rychlo rastu.aj u vas tak svieti slniečko?Dnes to vyzera celkom nadejne, idem to okuknuť kam vyrazime.
Ale ja mam maleho honica o6 rano vankusom po hlave a mama.Takze co mi ostava len vstat,aj ja by som si obcas rada pospala.Ten moj mali je jak hodinky adobre nacasovany budik.
Jolanka ty si taka šikulka!Mne sa nechce ani vstať,prehupla som od postele k počitaču ale už som sa trochu prebrala po včerajšku, len mam miernu svalovicu z tych koliek.Tak krasny vikend všetkym!
Zdravim vas dievčata, som rada že ste sa tu už zoznamili.Hagi, je fakt že sa im musíš ty postaviť v tej škole.Moj syn ked chodil na gymnazium bol stale chory alebo v nemocnici s prieduškami.Jeho triedny učitel bol fantasticky človek a sam posielalspolužiakov aby synovi pomahali.Neboli s tymžiadne problemy, ale kamaratkin syn vedla v triede ma tie iste problemy ako ty.Vždy sa ma pytala ako je možne že u nas to akceptuju a u nich nie.Takže zaležalo to samozrejme u triedneho ale možno aj od postoja mojho syna on je na rozdiel od dcery a odo mna velmi ambiciozny a sebavedomy.Teraz je v zahraníči a ja som sa o neho zo začiatku velmi bala kvoli jeho zdravot,stavu ale drži sa statočne a vie čo ma robiť.Takže dievčatko hlavu hore a ukaž im že aj ked si chora maš svoje ambicie,najdi svoje zdrave sebavedomie.Pomaly a oni to možno stale nepochopia ale tebe to urobi dobre.
ahoj dievcata vidiet ,ze je sobota nikto tu nie je tak vam poprajem dobre rano aspon ja uz kmitam na plne obraty, ranajky hotove, vysate, prach utety, kupelna zo zachodom umyta, tak uz len poumyvat zem a navarit a potom poobede sup sa do prirody, dnes je tu pekne dufam ze aj u vas.A nahodte pekny usmev dnes je sobota.
Tak teda dobru noc idem spinkat aby som bola rano cerstva ,ked ten mali o6 do mna hodi vankusik a povie mama.Ze sa mi pekne zacina den? kazde rano a ked nie je vankusik tak macko no proste to co sa v postielke nachadza a ma po ruke.