Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

Inuška a ktorej lokalite hríbuješ,aby som vedela kde sa mám vyhnút medvedovi.Inak aj u nás v hore som našla medvedie h... a ked sme boli teraz na hríboch tiež som našla rozhrabaný ul lesných včiel,už bol betár na mede.

damaxy

No HYlka niekto asi išiel na pedagogiku za trest,tak to je asi pomsta.Alebo je nie v poriadku,lebo to mi pripadá vyžívam sa v utrpení druhého a to nie je normálne chovanie,však pani učitelka

damaxy

Ahojte dievčatá,ako ste dnes na tom s hlavou,mna pobolieva v takých amplitudach,tlak neviem ani neviem aký mám,to sa nestažujem,len oznamujem,čo robíte ked vám to takto robí.K tej arytmii miksi máš to aj overené kardiologom a ak nemáš na ten okamih nejakú pilulku ako prvú pomoc.Akurát mi synovec hovoril,tiež má 27 rokov a srdcovú arytmiu,no nie je to vážne a na tento stav vždy niečo má pri sebe..Neviem podrobne lebo som to až tak s ním nerozoberala.Miksi s tou tetaniou to neviem ako prebieha.Ja som mala PP a moj záchvat vyzeral takto:začala som mat pocit,že sa mi zle dýcha,potom to prešlo do uvedomenia,že nemôžem akoby dýchat ,že mám v krku akoby nejakú hrču,čo mi zavadzia,dalej nasledoval zrýchlený tep,zle až do odpadnutia,obledla som a bolo mi velmi zle ako ked si vyvracaná a vykaka ná súčasne,také tráviace problémy asi vieš ten stav ako vyzerá a posledná fáza,že lahko niečo vyvediem,alebo že mi preskočí v hlave.Trvalo to rôzne a čo další záchvat tým horšie to prebiehalo.Neviem s tou tetaniou sa to podobá?Normálne babky,už musím rozmýšlat,ako to bolo,lebo je to už 3 roky pomaly.Už ked to píšem vôbec to neprežívam a pripadá mi to ako recept na koláč.

hyla

a este.som fakt zhrozena ze v dnesnej dobe humanistickeho pristupu na skolach ku ziakom sa toto deje.my by sme si to dovolit nemohli v nasej skole.my stale informujeme rodicov o akejkolvek zmene v spravani ziaka a v jeho uceni,rozoberame spravanie,doucujeme ich(zadarmo)zapajame do kadejakych sutazi a hier a samozrejme vazime si ze mame pracu.dozerame aby sa nezabili v skole a tak. a vsetko v neutralnej rovine.musite sa naucit riesit konflikty nestranna a bez vyprovokovania.a to su niekedy nervy.fakt.
no dost bolo.ja si vzdy spomeniem na tie prazdniny co ma cakaju a je lepsie.

hyla

ahojte dievcata.miksi drzim ti palce s tou psychologickou,nech to dobre dopadne.
hegi to co si pisala o tej ucitelke je hrozne.ja som tiez ucitelka ale toto som robit este nevidela.je to poradna bosorka.tam jedine pomoze stazovat sa riaditelovi,tvoji rodicia maju na to pravo.ona nesmie tvoje osobne udaje rozoberat s nikym cudzim a toboz nie bred inymi ziakmi a bez tvojej pritomnosti ani nehovorim.za to by mala dostat osobny postih,mali by jej strhnut odmeny a ine vyhoda na dobu asi troch mesiacov a po troch takychto zavaznych priestupkoch je mozu na hodinu prepustit.je pedagogicky skolena a ked nastupuje do pracu su tam take dokumenty co sa podpisuju o tom aby sa nezorsirovaly doverne informacie o ziakoch a skole.
takze tak.

miksi

baby,mate niektora z vas arytmie(preskakuje vam srdce)Ja mam a stale sa hrozne zlaknem.Ze uz mi prestane bit srdce.A este mam jednu dobru novinku,dnes rano mi volala moja psychologicka a v pondelok mam s nou konecne termin,ze si ma obkukne,co mi je.tak som riadne zvedava.Inac mame pekny slnecny den ale skoda ze niesom niekde pri lese ale v strede velkeho mesta.Ale bola som s kamoskou na prechadzku v parku,to mi tiez urobilo fajn.A este som sa chcela spytat bab s tetaniou,ake maju pocity po vypiti kavy.Netrasiete sa na celom tele?Tesim sa na vase odpovedea prajem krasny vikend

miksi

Ahojte babky,Nemohla som skor odpovedat,lebo namem net zatial doma.Ale pokusim sa vam odpisat kazdej jednej.
Pre Damaxi-Oddychovat viem,ale ked sa to nedalo,tak som musela robit,Ale radsej som,ked mam stale nejaku pracu,lebo pridem na ine myslienky,nemyslim stale nato,ze mi je spatne.Povedat NIE viem tiez,lebo nemam este deti ani nic take,takze ked som nemala chut,tak bolo NIE.Ale po kazdej vykonanej cinnosti som mala dobry pocit,ze som urobila kus uzitocnej prace.
Pre Hagen-Ja o svojej chorobe rozpravam okoliu,lebo sa mi velmi ulavi,ale vyberam si ludi,ktoriym to hovorim,lebo nie kazdy je empaticky a nie kazdy to pochopi.A ti ludia z tej tvojej skoly sa mi zdaju riadne streleni,a to maju byt buduci zdravotnici...No toto.No a nemozes zmenit skolu,alebo mesto.Aj ked by to bolo pri tvojom zdr.stave asi tazke,ze?
Pre Hylu-Tebe dakujem za to dychanie,budem to cvicit.

ina

Tak damaxi,vyražam aj na hriby,dufam že si nam tam niečo nechala.Možno sa aj stretneme, ide ešte niekto dnes zajtra na hriby?Ak ano, tak dobry ulovok a hlavne prijemne uvolnenie z krasnej našej prirody.Ja rozchodim tu svalovicu zo včerajška a dufam že tam nestretnem neakeho medveda,z tych mam boja.Minuly rok sme jedneho maleho stretli v maliništi a ked sme sa odtial pratali začuli sme jeho mamu,no to nam všetko jedno nebolo.A od vtedy stale pozeram odkial sa vynori ake strašidlo.Ale ked tie hriby od severa uplne inak vonaju ako tu dolu, to ma vždy očari.Tak čaute dievčence!