Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Nie Jolanka obvykle si dám 3 dobré nesky,viac mi potom nechutí,fakt viac len velmi príležitostne.Ja si to cez den kombinujem s čajíkmi a vodičkou.
Neprehanas?neboli ta hlava s tolkej kavy? ja pijem dve,pijavala som aj 5 ,ale to bolo iba ked bola zla nocna
No ja mám tlak nízky okolo115-70 srdiečko v poriadku takže zatial si môžem pochutnávat.To je moja radost.
Vieš ja keby som si mohla vybrat priezvisko mohla by som sa volat Nestlekavová.Ja si varím 2 denne,no dobre priznávam 3 a niekedy možno aj zle rátam,žeby až 4?
tak skus zatlacit na spanky,vraj to pomaha,ale neviem ja sa dopujem liekmi,inac qarelin je dobra vec daj si kavu zosilni to ucinok lieku.
idem ešte dačo porobit v domácnosti,kým mám dobrú amplitúdu.
jolanka nevrav tak nahlas,ja myslím skôr,že len také z tlaku,také amplitúdy raz ano raz nie.No radšej by som raz nie a raz nie.
Ja uz nemam co, vsetko je hotove, maly vonku s muzom ,tak si teraz oddychujem.
kdeže ja som ti nie takéto východné smery a tu to ani neviem či v okolí niekto robí a potom tie ihly mne stačí raz za čas odber krvi a ten liek je mne dobrý pri migréne je tam aj trochu kofeínu tuším.
Nedokoncila som,vraj je ta akupunktura dobra na nervy?!