Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Pisala som ti aj SMS mas tu nas nepotrebujes psychologa tu ti tiez dame radyKolko si vymocila uz ta prehana?
jolanka, prepáč, že Ti neberiem ten tel., ale len by som Ti doňho revala:-(( Keby som tu tak mala psychologičku, alebo niekoho, kto by mi pomohol:-((( Vy ste strašne zlatučké, vážim si vás, ale...ach yo:-((
damaxi,prezradis mi ten recept na coko z bb pudingu?prosiiiiiiiiiiiiiiiiim
ty to mas ok?Ten moj to tu nejako menil a neviem ci to spravil on,ja tukam do klavesnice a kym sa to tam ukaze no hroza,alebo mame zle baterky v klavesnici,ale aj ked dam pridat tak to trva
To hej ja si tiez doprajem sladke,ale dnes som varila sojove rezne a cestovinovo-zeleninovy salat takze by ma asi pochvalili
No teda jolanka,fakt je to pomalé
no to fakt ti ide pomaly nestíhaš.
Ano to viem,ale treba to stále pripomínat.Si zvyknem dat k tomu minerálku,alebo ako hovorím tie čajíky,roibos,bylinky ovocné alebo minerálkualebo aj sojové mliečko no a včera som si uvarila čokoládu z BB pudingu.Bola ako z hospody aj so šlahačkou.Ešteže sem nechodia tí priatelia z dobrej výživy.No na nervy my môžme.
nejak mi to tu blbne ide mi ten net nejako pomaly aj vam?
tak je to v poriadku s takym tlakom si mozes dopriat ale nezabudaj ze kava odvodnuje a treba vela pit po kazdej taky isty pohar vody.