Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

takže na hodinku a pol odchádzam,zatial sa majte a inak pri mojej depke mi bolo večer vždy lepšie tak nech je aj vám večer lepšie,určite sa ešte zastavím,čo vám mám doniest z obchodu?

damaxy

Teraz býva u mna sestra kým prerobia byt a povedala,že si zvykli na servis a že ona by to netrpela,no budem musiet asi tiež pouvažovat.

damaxy

tish ja sa starám aj oman.mamu a neviem si predstavit ako by to prijala amanžel čo by povedal,ale už ma to napadlo,že čo.Ja som dnes ani neobedovala,mne to vzalo tolko sily,vy to chápete,inak pre iných je to akože somarina.

tish

damaxy, moja mamka to niekedy riesila tak, ze dnes nevarim, mate ruky a plnu chladnicku a mraznicku nech sa paci:) a nam aj ked sa nepacilo museli sme ked bol hlad:)

damaxy

no budem musiet íst a poviem vám dnes bolo vonku krajšie ako u mna v mojom vnútri,ale vždy sa dáko oklepem a ten smiech na lavičke mi velmi prospel.Ešteže sa kuknem na Bystú z okna a zas mi je kúsok lepšie.

damaxy

Vystrašená,je to velká zmena pre teba a vôbec sa nečudujem.Nemáš nikoho s kým by si sa mohla porozprávat aj o strachu aj o všetkom čo ta tam môže čakat?To čo si mala bol iste záchvat strachu.Musíš nad ním zvítazit.Pekne si nos pri sebe magnéziu 500 mg,to je na upokojenie.A prvá pomoc najdi si miesto kde sa zložíš,sadneš privri si očká uvolni sa prestan si všímat svoj strach začni vnímat všetky zvuky okolo seba a hlavne zhlboka dýchaj to prejde.Všetky čo sme tu už to vieme.Ked spoznáš to čo ti škodí naučíš sa tomu čelit.Kludne príd sem opat a vyrozprávaj čo sa stalo a my ti ked budeme vediet poradíme.No vždy to prejde a nič sa ti nestane.To si opakuj.Keby sa to vracalo často a pridali sa iné problémy psychiater a psycholog pomôžu,neboj sa nič.

tish

jolanka spravne, no teraz momentalne mozno som na tom lepsie ale kebyze sa neladujem svojou chemiou tak uz by som asi nebola, trapim sa s tym asi 5 rokov a do buducna radsej nekukam, nech je mi aspon momentalne fajn. tak je mi...hojdackovo. aj v priebehu dna.
vystrasena, moja, verim, ze to zvladnes!

vystrasena

tak ja skusim ten Persen asi. nasla som si o nom zopar informacii na nete:-) este teraz zbehnem do lekarne kym je aspon nejaka otvorena.. dakujem vam :-)
tish -- keby si videla mna teraz tak zistis ze ty si urcite aspon o kusok lahsi pripad ako ja :-D..aspon na tuto chvilu urcite:-D.. ale dakujem este raz..