Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
idem do Kosic ..ale..ja sama neviem ze preco som taka...vobec tomu nerozumiem...a teraz neviem ci je to z nervov...ci som chora..nechapem:/....co to je?..co mam spravit?....
co to beries ze ti je tak zle?
:) tento usmev venujem iba vam dievcatka
Ahoj tish tak sa usmej daj si teplu vanu a neskac s okna kto ta bude potom utierat s tej zeme?Ese pridas ludom robotu
ahoj damaxy, taka som nejaka o nicom s PMS na krku, nasrana, vsetko ma stve, zase som zvracala:(
a ty ako?
zdravim ta jolanka
vystrasena, vies z coho mas ten strach? mna take chyta ked dojdem domov z prace a som sama. to by som aj z okna vyskocila:(
Ahoj vystarasena na aku vysoku skolu sa chystas a preco mas s nej taky strach?
ahojte:-( mam problem..neviem co sa so mnou deje...ale dnes cely den mi je strasne zle... z nicoho nic , ked som dnes stala chvilku, zrazu sa ma zmocnil taky pocit ze odpadnem, predychala som to, no v tom mi zacalo bit srdce ale naozaj velmi, potom mi bolo horuco a nakoniec som sa rozklepala cela..skoro som tam naozaj spadla..a vecer to iste, ked som bola v obchode na nakup, no tam mi bolo len na odpadnutie. idem na vysoku skolu, moze to byt zo stresu? alebo co to je? poradte co mam robit :-(
tish čo máš nové,je lepšie?
dobre ranko, konecne som sa ako tak spala dlhsie (asi dosledok tej konskej davky) ale citim sa celkom fajn. a prajem vam krasny dnik.
lenka25
ja nemam ten problem, ja mam nechutenstvo z liekov a aj ked to zvracanie...neviem neviem...snad do toho nepadnem, lebo mysel sa mi toci okolo inych veci ako okolo jedla alebo nejedla.
ahojte dievčatá opat jeden pekný den,a ako si to zariadime tak nám bude,dá sa ešte chvílu popremýšlat čo s ním a začneme.