Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ja len dufam ze to prejde.. citim sa ako cvok :-/
Nie nemam,v cera v skole sme mali psychiatriu a vies cim zacali.psychiatria je odbor ktory je este stale stigmatizovany.Co znamena,ze lucia s tymito poruchami nosia ako keby nalepku.Tak sa mi to pacilo.
aky cvok prosim ta, co su to za reci?? vsetko sa da zvladnut ked sa chce. treba vsetko brat pozitivne (uff ta prava tu rady rozdava..kde je damaxy?? )
inak spominam si u nas skoro vsetci na intraku na niecom ficali, takze hanba to nie je. a ked budes kludnejsia vsetko sa ti bude zdat lahke a zvladnutelne. toto mi mozes verit.
dobre ze si pripomenula, zajtra mam ist na kontrolu, mozem tam ist len v pondelok poobede kvoli praci, nerada by som doniesla papier od psychiatra:( to by kukali ze co tu taka robi:( uz som to tu kedysi vysvetlovala
mate niekto skusenost s kineziologom?
Cvok nie si mas len strach z noveho,na tom nic nie je len to prekonat,nemysi na zle,ale na to pekne a ono sa to upravi
ja len dufam ze to prejde.. citim sa ako cvok :-/
vystrasena
ber to ako novy zaciatok, ja som tiez tak odisla z domu tiez na vysku do ke. neviem ako ty ale z iba 5O km od domu. a aj ked bola cela skola narocna, dala mi kopec skvelych ludi. skus to magne, ja som to nebrala ale baby s tym urcite maju dobru skusenost ak ti to odporucili.
drzim ti palce,neboj, vsetko bude dobre.
Zavolaj zajtra svojej lekarke,nech ti to vymeni a netrap sa s tym dalej to nema vyznam liek ti ma pomoct a nie uskodit a nie vsetky nam sadnu.
vecer beriem xanax a trittico. a to druhe robi sarapatu ale mozem si sama za to, brat sa ma tusim po jedle a ja som na tento fakt pozabudla, zo zaciatku som to brala iba tretinku tabletky bolo to ok ale ked som mala zvysit davku tak zacali trable az ma krutilo od bolesti kym som zaspala. minule mi alternativa poradila bananik tak si davam a pomaha. inak dost malo jem, par kil mam dole a este to zvracanie...vymyka sa mi to nejak:( hm:(
Takze budes byvat mimo domova a bojis sa noveho zaciatku?Ano,pravdepodobne su to nervy,takze si kup magne B6 papaj ho 2*denne,hlboko a pomaly dychaj ked to na teba pride,mysli pozitivne,otvara sa ti novy zaciatok,spoznas novych priatelov,zyskas nove vedomosti,takze hlavu hore a stastny start.