Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

tish

ja som dospavala tazky tyzden v sobotu a v nedelu tiez...nie prave rozumnym sposobom ale aspon sa teraz citim celkom celkom oddychnuta. a dnes idem na kontrolu k sisi tak som zvedava. musim sa na to trittico viac popytat lebo mi z neho zle byvalo. ale teraz uz kym ho vezmem tak predtym spapam banan tak uz sa z neho neskriabem hore stenou.

damaxy

takže ste už všeličo prebrali,takáto kaviaren je lepšia ako norm.lebo by som nič nevedela a tam by mi tažko niekto písal poznámky.

Jarka77

tish on sa len hraju aki su silni ale pritom mozno len fyzicky inac su babovky :-). Ale co by si bola zla v minulom zivote. Uvidis bude dobre.:-)

tish

teraz aspon vidime ake sme silne zeny a akí su chlapi babovky!
jarka dakujem urcite napisem. no podrzal ma statocne, mam tusim stastie na kretenov, mno co uz, asi som bola v minulom zivote velmi zla hehe :) bude dobre :)

Jarka77

Ahojte baby ja uz mam po kave ale tak by som spala. Zajtra idem k lekarke tak uvidim ze co. Tish napisala som ti mail dnes. Barunka ja neviem preco to ti muzi nechapu ked mi nam je zle. Mne raz bolo hrozne to som este nevedela ze mam PP tak som si aj sama odsoferovala na pohotovost ale teraz uz nemavam nastastie tie stavy. Zajtra idem tiez ku svojej psychiatricke uvidime ze co cele leto vlastne odkedy beriem lieky som zachvat nemala tak by som chcela uz znizovat davky uvidime co ona povie.

tish

jaaaj ty musis byt este krajsia!!!
urcite ho tam vezmi, nech konecne pochopi. moj byvaly ked sme spolu zacali chodit tak sam sa ponukol ze so mnou pojde za šiši (tak volam svoje psychiatricky:) aby vedel ako mi pomoct a dal si vsetko pekne vysvetlit...a drzal sa toho tak ze ma nechal po roku tesne pred prvou statnicou uprostred postupovych skusok a cakali ma este 4 statnice, pocas najtazsieho po roka studia.

barunka

mám novinu.Moje ryšavé vlasy sú ešte 100krát výraznejšie.Šefová ma už videla.Nepovedala nič.Len sa usmiala.Asi pochopila,že to bolo pre ňu.Cez víkend u nás svietilo dosť slnko,takže aj pehy mi vyliezli.Potvory.To sa nedá len tak zamaskovať.Čo už.Vo štvrtok idem na psychoterapiu.Súhlasila som hlavne preto,že mi nie je stále obzvlášť dobre.A hlavne kvôli mužovi,ktorý je so mňa na nervy,keď mi nevie pomôcť.Beriem ho tam zo sebou,aby mu lekárka vysvetlila ako moje telo funguje pri PP.Že musí byť dobrý,nežný,chápavý,citlivý...Hlavne sa chcem zbaviť jeho reakcie,keď mi je v obchode zle a neho to totálne rozčúli.Nechcem tam chodiť už kvôli tomu,že viem,že on sa zase naštve.Ťahá ma tam nasilu,aby som prekonala strach,ale ja mám vtedy ešte väčší strach.Snáď to k niečomu bude.