Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
tak moje milé ,som tu na chvílku moj manžel ma volá na nákupy samozrejme jedla a dcéra tiež takže asi pojdem ako ja vravím hned,pred chvílou som sa tak nasmiala vonku na slniečku na lavičke.Varila som obed a čistím mrkvu a dcéra sa pozerá a vraví mami ved je splesnetá a ja jej vravím no a čo keby si vedela čo všetko pojete? samo.že som ju vyhodila,ale nevedela no predstav si tú doveru,ked táká podobná mrkva plávala v jej tanieri.Viete ja mám také obdobiaked mám problémy s varením.Jenoducho po tých 18 rokoch denno denne ,stačí.A to jeden halušky tak a druhý tak.Jeden k masu ryžu a druhý zemiaky,tak nečudo,že potom aj sáčková polievka sa varí.No ja to beriem s humorom a kedže ostatní vedia menejvarit tak čuškajú,lebo vedia aká by bola možnost.Kto je lepší odo mna nech to urobí.
Chvilka je kratka,ale ked to trva roky s malymi prestavkami,co je horsie?
tak ja skusim ten Persen asi. nasla som si o nom zopar informacii na nete:-) este teraz zbehnem do lekarne kym je aspon nejaka otvorena.. dakujem vam :-)
tish -- keby si videla mna teraz tak zistis ze ty si urcite aspon o kusok lahsi pripad ako ja :-D..aspon na tuto chvilu urcite:-D.. ale dakujem este raz..
To teda hej,a este to tu vypisuje,aby nam slinky tiekli.
no to ona vie stale nejake chutky vyrobit:)
jolanka
ved to, ze pri slove psychiatria si vacsina predstavuje kazajku a besneho blazna alebo nieco podobne (no kus som to prehnala, nevadi)
vystrasena
ja ked na mna zase zacali liezt depky som skusala ten persen, tebe by to mohlo pomoct, ja som sa na tom urcitu dobu udrzala ale ja som tazsi pripad:(
tish, Damaxy urcite robi nejake dobroty cucorietky s pudingom a s piskotikmi... joj ale by som si dala
Este mozes aj persen,je to na ukludnenie,prirodna baza,takze ak nepomoze neuskodi,chemiu zatial nepotrebujes
a ver,ze vas bude takych viac,ktori sa tak budu citit
no skusim to v lekarni zohnat..to magne...a uvidim.. su aj nejake ine tabletky tomu podobne..co by mi pomohli odburat tie nervy?..ja viem ze sa mam vschopit..ale to prislo tak zrazu...sa budem snazit s tym rychlo nieco spravit:-) a dakujem vam:-)