Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
juuj pohladam ju. a ked budem mat volnejsie tak napisem.
baby ste SKVELE!!!!
a ja mám aj dalšiu skúsenost akýkolvek aktívny pohyb,plávanie prechádzka,bicykel,zlepšuje náladu.Mne aj obchody zlepšujú lepšie povedané rozptýlia.Ja bývam v prírode takže niečo iné mi treba aj k tomu životu.
inak tam zo soboty aj tá moja mailovka ak chceš je napsaná a ja mám svojich 79 kil a 175 cm a som spokojná a teším sa ked nepriberiem,to je pre mna lahšie ako trápit sa ,že chudnem.a ako hovoria kamoškine deti,mama čo ty chceš nové veci ved ty si už vydatá.Moje tak nehovoria.
ja som uz chcela v kosiach chodit tancovat ale nebol cas a peniaze. a tak ked som prisla do ba a trosku sa otukala, hned som zacala chodit. a proste som sa v tom nasla! a lektorka ma posunula o 3 kurzy vyssie co ma este viac povzbudilo. a teraz budem kvoli treningu chodit dva krat do tyzdna takze sa tesiiiiim! a budem musiet vela trenovat aj doma, takze nebude cas mysliet na hluposti!dodava mi to silu energiu a pozitivnu naladu, uz len si pustim tu hudbu a je mi o stupen lepsie. a pomaha mi to ked menstruujem. a tam sa ucime aj rozne relaxacne cvicenia a dychove, lebo tam je potrebne aj take ovladat.
Tish ,takže si sa trochu spametala a ako aj Jarka hovorí a ty si tiež múdra žena sama všetko lekárom povedat a pýtat sa a nedat sa odbit.Je to tvoje zdravie,tak sa chovat a k svojmu ,opatrovat,vylepšovat,zveladovat
ja som este na gypli v case rebelantskom :) farbila vlasy na cerveno, vtedy to este nebolo take in ako potom, a ked mi zisla farba tak som mala uplne svetlo rysave a cim viac to vyzeralo ako parochna tym som sa viac tesila, potom ked som si dala svoju povodnu tmavohnedu, vsetky baby si zacali farbit vlasy na cerveno, bordovo, mahagonovo a neviemako este. teraz mam uplne svoju farbu, zdrave vlasy, nechavam dlhsie a striha ma kamos, inak spoluziak z vysky ale talent na strihanie, robi pre l´oreal. ja len sadnem a on uz vie ako co, po 8 rokoch pozna moje vlasy dokonale. ani k inej kadernicke by som nesla, ja by som ani nevedela povedat ako chcem :))
Uz som sa aj prebrala musim vyprodukovat nejaku postu lebo sefka bude hucat tak sa na hodinku odmlcim sem tam kuknem :-)) a potom si mozme popisat.
tish ozaj to mas super ja som uz tiez o tom uvazovala o tych tancoch ze vraj to je dobre aj na telo dusu plodnost atd. Ja sa chystam opat na jogu to mi dava taku dobru energiu teraz by to malo zas zacat lebo cez prazdniny sa necvici. Potom sa citim maximalne fajn ten jogin co k nemu chodim je super taka pozitivna energia z neho ide. Super.
damaxy mna menzes nejak neovplyvnuje nastastie (klop klop klop) asi ze beriem hormony na stitnu. Ja uz mavam len niekedy take malicke problemy s dychanim vecer ale taka minimalne par krat si precvicim to dychacie cvicenie co mi povedala moja psychiatricka nááááááááádych zadrzat a pomaly vydych a prejde to. Uz by som chcela nebrat lieky. Damaxy ked si prestala brat lieky islo to asi postupne vsak znizovanim davok ja beriem remood 50-tku jednu tabletku.
juuj ja este musim schudnut nejake to kilecko, ked uz ma nasa lektorka ide vlacit po vystupeniach:)