Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ja som mala vlasy po plecia ale naposledy ma kadernicka tak zostrihala ze neviem co s tym :-) mam take hnedsie a do toho melir ale chcela by som mat opat dlhsie vlasy po plecia ale kym sa vydam narastu :-) a trosku svetlejsie. Raz som mala tak ze spodok tmavsia plava vrch taka svetla plava a do toho hore melir to sa mi vtedy pacilo ako Anastazia chi chi :-)
Dievčatá a ja mám na sebe odskúšané,ked je velká zátaž a neprebratá rozumovo a niekedy ani to nepomôže,že potom príde obrazne povedané svalovica,takže po vypetí a počas nie najlepšieho obdobia si trochu padneme a menzes tiež patrí k tomu.Takže len to treba brat do úvahy a nezlaknút sa.
tish ja beriem rano remood a vecer frontin no a este rano tabletku na stitnu zlazu. Ale konecne som pribrala huraaaa a nevisia na mne moje pekne rifle :-)
inak Barunka ja sa pokúšam na svojej hlave vyčarit takú tmavšiu medenú zlatú blond,takže to sa mi páči.
barunka dobre si sa rozhodla aj ja som sa rozhodla ze mi bude lepsie aj je.
pekny dnicek damaxy vitaj v kaviarni je tu dost miesta vsak vidis :-)
A barunka si aj usmiata k to mu účesu?
trosku mi to tu blbne :-)
to si píš,že som krajšia.Sú taký čo si pri mne pľujú do rukáva,ale nech majú radosť.Mám teraz plný kalendár termínov k lekárom a vyššie dávky oblbovákov ako kedykoľvek predtým,ale žijem,dýcham.Tiež začnem znižovať dávky,keď bude lepšie.A to bude.Rozhodla som tak(keby to tak išlo,že?)no nejako to už len pôjde.
dobre ranko damaxy, tuto pri mne je volne :)