Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

Jarka77

ja som mala vlasy po plecia ale naposledy ma kadernicka tak zostrihala ze neviem co s tym :-) mam take hnedsie a do toho melir ale chcela by som mat opat dlhsie vlasy po plecia ale kym sa vydam narastu :-) a trosku svetlejsie. Raz som mala tak ze spodok tmavsia plava vrch taka svetla plava a do toho hore melir to sa mi vtedy pacilo ako Anastazia chi chi :-)

damaxy

Dievčatá a ja mám na sebe odskúšané,ked je velká zátaž a neprebratá rozumovo a niekedy ani to nepomôže,že potom príde obrazne povedané svalovica,takže po vypetí a počas nie najlepšieho obdobia si trochu padneme a menzes tiež patrí k tomu.Takže len to treba brat do úvahy a nezlaknút sa.

Jarka77

tish ja beriem rano remood a vecer frontin no a este rano tabletku na stitnu zlazu. Ale konecne som pribrala huraaaa a nevisia na mne moje pekne rifle :-)

barunka

to si píš,že som krajšia.Sú taký čo si pri mne pľujú do rukáva,ale nech majú radosť.Mám teraz plný kalendár termínov k lekárom a vyššie dávky oblbovákov ako kedykoľvek predtým,ale žijem,dýcham.Tiež začnem znižovať dávky,keď bude lepšie.A to bude.Rozhodla som tak(keby to tak išlo,že?)no nejako to už len pôjde.